Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a ferjetek...

Mit tennetek ha a ferjetek taskajaba talalnatok egy "Excite woMan"pici uveges folyadekot?

Figyelt kérdés
Egy oraja talaltam es utana neztem,hogy mi az,mert meg eletemben nem halottam rola!egy pici 5 ml uveg aminek mar csak az aljaba van par csopp.Ram nem hasznalta az biztos!Mit tegyek?
2012. szept. 16. 21:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én féltékeny vagyok szóval megcsalásra gondolnék és kérdőre vonnám.De ez én vagyok.
2012. szept. 17. 09:39
 22/33 anonim ***** válasza:

Egyébként tök normális hogy a kocsiban kutat.A lakést gondolom a kérdező tartja rendben,szerintetek oda dugná a tablettát ahol tuti megtalálja?

Megirod majd mi volt?

2012. szept. 17. 09:41
 23/33 A kérdező kommentje:

Hat nem tudtam megallni szo nelkul ezert ra kerdeztem rogton mikor hazaert.En is feltekeny tipus vagyok! Erre nevetve azt valaszolta,hogy "tenyleg te azt gondolod,hogy en hasznalom ezeket?"Azt mondta,hogy o eladja ezeket es ha nem hiszem hivjam fel a baratjat vagy a fonoket,mert ok is szoktak tole venni!Es amelyik autoval volt,mert 2 van,egyik cegges auto de csak o hasznalja mindig megmutatta,hogy abban van egy jo rakas ilyen cucc!Es hogy a taskajat sem hagyta volna otthon ha valami titkolni valoja lenne.Nagyon megsertodott,hogy kerdore vontam de aztan megertett.Hiszek neki vegulis,mert semmi mas olyasmi nem volt,amivel megvadolhatnam.

Halaszni szokott jarni a baratjaival es mergembe egybol erre gondoltam,hogy nem-e halaszas helyett mashova jar!

Sok dologgal foglalkozott meg,hogy neten megrendeli es itt kicsivel dragabban adja el az embereknek,na de erre nem gondoltam hogy meg ilyent is.S meg azt kacagta,hogy tobbszor megyunk egyutt az autoval es csak most veszem eszre,pedig mar egy jo ideje kezdte arulni es mindig volt belole az autoba!

2012. szept. 17. 13:05
 24/33 A kérdező kommentje:
Es vegul hogy megnyugtason azt mondta,hogy nem tudna a fiara oszinten nezni ha az edesanyjat megcsalna.Szegyelne magat a fia elott is!
2012. szept. 17. 13:08
 25/33 anonim ***** válasza:
És ezekről te miért nem tudhattál hogy eladja őket? Azt hittem egy házasságban ez alap dolgok, hogy megbeszélnek ilyeneket ....
2012. szept. 17. 16:04
 26/33 anonim ***** válasza:
jav: És ezekről te eddig miért nem tudhattál hogy eladja őket? Azt hittem egy házasságban ezek alap dolgok, hogy megbeszélnek ilyeneket
2012. szept. 17. 16:05
 27/33 anonim ***** válasza:
És ha árulja ezeket,akkor miért üres az a kis üvegcse?
2012. szept. 17. 18:30
 28/33 A kérdező kommentje:
Valaki elore ki akarta probalni mielott megrendeli es neki akarta odaadni!De megnyugodtam,mert voltunk a lakasan annak az embernek is aki ezeket ide szallitsa es a felesege is tudd rola.Abban teljesen egyet ertek veletek,hogy szolnia kellett volna rola nekem is,nem megvarni mig en kerdezek...
2012. szept. 18. 16:19
 29/33 anonim ***** válasza:
7%
Ez az egész így kamu, ahogy van. Valamelyik Ramona, vagy ilyesmi lapból vetted az ötletet, itt meg leírtad nekünk, mint a te esetedet. A legjobb a félig levő üvegcse. Hogy kölcsön adta, kipróbálásra.
2012. szept. 18. 20:58
 30/33 anonim ***** válasza:
Ennyi logikátlan baromságot ritkán hallottam! Ha kölcsön akarta adni,tehát még nem adta oda...miért üres az üveg?
2012. szept. 19. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!