Miért nem hajlandók elismerni a szüleim hogy nincs szükségem tanulásra?
Általában mikor hazamegyek csak megcsinálom a házit meg átnézem a tanulnivalót aztán TV-zek vagy olvasok.A szüleim meg mindig nyaggatnak hogy miért nem tanulok meg hogy utcaseprő leszek...nem bírják megérteni hogy nekem minden a fejembe szokott menni nincs szükségem arra hogy órákig tanuljak így is 5-ös tanuló vagyok.Hogy győzzem meg őket? Már próbáltam elmondani de azt mondják biztos puskázok azért megy minden pedig nem is
.
14/l
Detto ugyanez voltam. A gimit is kb röhögve csináltam végig. Egyedül az egyik nyelvből voltam 4es meg az elején matekból, mert emeltosztályba jártam és mégse voltam annyira géniusz hozzá, viszont az alapszintűt untam volna szóval jó volt ez így.
De én most szintén egyetemen jöttem rá arra, hogy marhára nem tudok tanulni. Se a technikáját nem tudom, se türelmem nincs hozzá, mert nem szoktam hozzá. Illetve én anno a szabadidőmet marhaságokra elfecséreltem, ugyanígy tv pl ahelyett, hogy nyelvet tanultam volna helyette, mert ha ráveszem magam, akkor könnyen tanulom. Szóval ha ennyire piszkálnak, hogy nem tanulsz tanulj nyelveket. A későbbiekben használni is tudod és a szüleid is békénhagynak illetve büszkék lesznek rád. Hogy bezzeg az ő kicsi lányuk több nyelven beszél.
Haha, el is felejtettem hogy volt valaha ilyen kérdésem:D
Köszönöm a tippet utolsó, meg a többieknek is de a kérdés már nem aktuális:)
Baromi nehéz gimibe kerültem, ráadásul orvosnak készülök és bizony az emelt biosz és kémia érettségihez tanulni kell rendesen, meg hogy ezek mellett tartsam az átlagot (max 3-4 négyessel), így általában már reggel 4-kor felkelek tanulni,mert a délután nem szokott elég lenni.
Szóval vissza lehet szokni a tanulásra csak szükség van hozzá motivációra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!