3 hete szültem a gyerekem apja nem akar apasági tenni nem akarja elismerni a gyermeket mit tehetek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 20:58
1/33 anonim válasza:
Erre most jöttél rá, vagy már korábban is ezt mondta?
2/33 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz.
a, lesz a hivatalos dokumentumokban egy kitalált apa, és semmi köze nem lesz az életben az igazi apához
b, apasági pert indítasz, kötelezi a bíróság a DNS tesztre és akkor jogilag ő lesz az apa.
3/33 A kérdező kommentje:
Most két órája.
2013. febr. 12. 21:01
4/33 anonim válasza:
Talán nem kéne egy férfira sem ráerőszakolni a gyereket, ha nem akarja, gondolom meg van az oka, és gondolom nem tervezett volt a baba, m akkor nem lenne ilyen probléma. Ha nem akarja, hiába a bírósági papír is, úgysem fog foglalkozni a gyerekkel.
5/33 anonim válasza:
2 órája jöttél rá hogy nem akarja az apa a 3 hetes gyereketeket? Talán 9 hónappal ezelőtt kellett volna megbeszélni ezt vele. :D
6/33 anonim válasza:
> nem akarja elismerni a gyermeket mit tehetek?
Például békén hagyhatod.
7/33 anonim válasza:
De 3. hetes gyereknek az már rég van? Mi van én nem értem?
9/33 anonim válasza:
Apaságit születés előtt kell tenni, így a gyereket elismeri, nevére veszi. Mostmár oly mindegy. Ha gyerektartást akarsz tőle, akkor menj bíróságra, DNS teszt...stb. és majd megítélnek pár ezer forintot, amit ha nem fizet az apuka, akkor majd évek múlva talán sikerül behajtani. Persze ha van munkahelye, akkor majd levonják a fizetéséből.
10/33 anonim válasza:
Két órával ezelőtt, meg 9 hónappal ezelőtt mi volt? Akkor elismerte a gyereket? Akarta egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!