A barátom anyja el akar szakítani a barátomtól, mit tegyek?
Nézz a szemébe és kérdezd meg, mi baja van veled?
Ha pedig nem tud észérveket felhozni, nincs mit tenni. Ignorálni kell. Azt gondolom, meggyőző az érv, hogy mindketten a legjobbat akarjátok a fiának, ezt is érdemes megmondani: "Szeretnie nem kell, a fiának kell, magának nem. Én szeretem a fiát. Maga is. Azt akarjuk, hogy boldog legyen. Hozzunk ki ebből valami kompromisszumot, hogy NEKI jó legyen."
Ha ezek után sem tudtok dűlőre jutni, akkor megkérdezném tőle, hogy "biztosan azonosak a céljaink?"...
Van, akivel nem érdemes kezdeni, mert nincs azon a szinten, de a legtöbb emberrel elsimíthatók a nézeteltérések, ha megértjük az indítékait. Beszélgess, mielőtt feladod!
N28
Ugyan, mindig tud észérveket felhozni, ő az a nő, aki mindig képes megmagyarázni az undorító kis apró dolgokat az életében. Nem megy olyan messzire, hogy meg kelljen akárkit védeni akárkitől, csak érezteti velem, hogy egy utolsó kis mocsok vagyok a cipője talpán.
Nem akarja, hogy a fia boldog legyen, pont az a baja, hogy én boldoggá és önállóvá teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!