Mit csináljak? Szét akar szedni minket a barátnőm anyja.
Nem szeretett soha pedig már 2 éve együtt vagyunk. Már nem szoktam járni hozzájuk csak addig vagyok a ház előtt ameddig hazaviszem a lányt vagy érte megyek. Ő szokott nálam aludni de az anyja ilyenkor legszívesebben megölne, komolyan nem tudom mi a baja velem. Nem ártottam neki soha, mindig kedves voltam vele de már elfogyott a türelmem és olyan vagyok vele amilyen ő velem. A barátnőmnek 'megtiltotta' hogy találkozzon velem de úgyis fogunk. Azt mondta hogy nem fogja hagyni, hogy a lánya egy ilyen szar alak mellett éljen mert egy utolsó senki bűnöző vagyok. Nem tudom honnan a faaaaa.... szóval honnan vette, hogy az vagyok. Nem is ismer. Azt mondta, hogy verem a barátnőmet meg ilyenek. Ezt se tudom hogy találta ki mert a barátnőm lenne az utolsó akire kezet emelnék. Soha nem ütöttem meg. Tényleg nem tudom mi a baja velem de a barátnőm van a legrosszabb helyzetben mert engem is szeret meg az anyját is. 5 hónap múlva lesz csak 18.
20F
Az anyjára nem próbáltál még kezet emelni?:)
Lehet jobb lenne kipróbálni, ha idegbajos
20/F
Az nem lehet, hogy a lánya panaszkodik?Mégis honnan vette ezeket, amiket mond rád?
Azt mondják nem zörög a haraszt, ha a szél nem fujja!
A haraszt csak zörögjön...Normális ember előbb meggyőződik a pletykákról..
Két nagy lányom van. Mindig saját magam akartam meggyőződni a fiúk viselkedéséről..Egyet sem tiltottam a lányaimnak..
Minek ? Hogy elidegenedjenek tőlem ?
Nyugodtan haza is hozták őket..Nem bántottam egyiket sem, se szóval, se tettel. Szakítás után se "köpködtünk" egymásra.
Barátnőddel kellene megbeszélni, és anyóssal együtt tisztázni a félreértéseket.
Ez a barátnőd dolga..a konfliktusok megoldása.
Ő ismer Téged, az anyját..normális emberek megtudják ezt beszélni..
Anyaként meg nem értem..akit a lányom szeret, viszont szeretik, kutya kötelességem elfogadni...
Nem azt írtam, hogy szeretni..de ha nem szeretem, azt sem kell kimutatnom, ez az én magánügyem.
Sok sikert !
Azt mondod 2 éve együtt vagytok. A kezdet kezdetén sem jártál hozzájuk.
Nekem is volt régen egy olyan barátom aki nem igazán szeretwtt nálunk lenni. Útálták is őt a szüleim rendesen. Mert mi az h én járok lány létemre udvarolni?! Akkor is ha ő visz. Pláne h a te barátnőd még kiskorú.
Most már mind 1.
Tedd fel a pléh pofát és menj el hozzájuk minél többször. Tűrjél! Lehet h pont azért nem szeret....
Apóssal hogy vagytok? Ő nem tudna egy kis védőbeszédet mondani érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!