Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még lányok, akik hajlandók fiatalon el kötelezni magukat?
Tehát férjhez menni, ha már évek óta együtt járnak a fiúval, és nem hivatkoznak arra, hogy "még keresem magam", "még nem éltem ki magam", "nem tudom te vagy-e az igazi..."(...de persze azért veled vagyok, csak lusta vagyok elhagyni téged)
és mondjuk nem gondolom hogy huszonegykét évesen kéne ezt, de azért ne is 10 évre rá.
19 évesen ismertem meg a barátom. Első komoly kapcsolatom 2 csodálatos évet töltöttem eddig vele.
Nem kell más..annyira harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, hogy én úgy gondolom hogy mi már megtaláltuk a nagy Ő-t :)
És nem akarom magam kiélni, majd vele kiélem magam
23 évesen mentem férjhez, 24 évesen szültem.
Sosem éreztem úgy, hogy kimaradna valami az életemből, ha nem megyek diszkóba minden hétvégén.
Természetesen a férjemmel is jártunk szórakozni (mostanában csak külön sajna, mert nincs aki vigyázzon a babánkra), egymás nélkül talán egy évben egyszer mentünk.
Olyanra gondolsz akkor, mint én?
20 éves vagyok, amikor összejöttünk a férjemmel, 13 voltam.
Azóta is boldogan élünk, van egy gyönyörű kisfiunk.
Természetesen a jövőt is közösen tervezzük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!