Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak még lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még lányok, akik hajlandók fiatalon el kötelezni magukat?

Figyelt kérdés

Tehát férjhez menni, ha már évek óta együtt járnak a fiúval, és nem hivatkoznak arra, hogy "még keresem magam", "még nem éltem ki magam", "nem tudom te vagy-e az igazi..."(...de persze azért veled vagyok, csak lusta vagyok elhagyni téged)

és mondjuk nem gondolom hogy huszonegykét évesen kéne ezt, de azért ne is 10 évre rá.

2011. aug. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnám képzelni a mostani párommal, hogy életünk végéig együtt legyünk. De bennem lenne mindig a félsz, hogy nem éltük ki magunkat rendesen... 20/L+21/F
2011. aug. 22. 20:23
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezekszerint nővérem személyében van, 19 éves és nemsokára szülni fog, a barátjával meg akarták tartani a babát. Bár ő a bulizást meg szórakozást korán kezdte, valószínűleg akkor már kiélte magát.
2011. aug. 22. 20:25
 3/44 A kérdező kommentje:
de mi az, hogy kiélni magad? pont ez az: van olyan lány, aki férjhez menne anélkül is, hogy előtte levő éveiben annyit d*gott h levegőt venni se volt ideje?
2011. aug. 22. 20:25
 4/44 A kérdező kommentje:
bulizni a férjeddel is lehet. a bulizás önmagában nem jelenti a féktelen szexelgetést.
2011. aug. 22. 20:26
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen ismertem meg a barátom. Első komoly kapcsolatom 2 csodálatos évet töltöttem eddig vele.

Nem kell más..annyira harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, hogy én úgy gondolom hogy mi már megtaláltuk a nagy Ő-t :)

És nem akarom magam kiélni, majd vele kiélem magam

2011. aug. 22. 20:27
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Bulizni dugás nélkül is lehet. Eljártam bulizni, de nem voltam ribi, a párom az első, akivel lefeküdtem, most 24 vagyok, és holtunkig együtt tervezzük.
2011. aug. 22. 20:28
 7/44 anonim ***** válasza:
86%

23 évesen mentem férjhez, 24 évesen szültem.

Sosem éreztem úgy, hogy kimaradna valami az életemből, ha nem megyek diszkóba minden hétvégén.

Természetesen a férjemmel is jártunk szórakozni (mostanában csak külön sajna, mert nincs aki vigyázzon a babánkra), egymás nélkül talán egy évben egyszer mentünk.

8/44 anonim ***** válasza:
94%
Egyik barátnőm két hónapja ment férjhez a 23 éves barátjához. Ő 18-at töltötte idén. Kb 2 évet jártak előtte. Nagyon boldogok, már amikor megismertem őket látszott, mennyire kiegészítik egymást :).
 9/44 anonim ***** válasza:
85%

Olyanra gondolsz akkor, mint én?

20 éves vagyok, amikor összejöttünk a férjemmel, 13 voltam.

Azóta is boldogan élünk, van egy gyönyörű kisfiunk.

Természetesen a jövőt is közösen tervezzük! :)

2011. aug. 22. 20:29
 10/44 anonim ***** válasza:
93%
én fiatalon köteleztem el magam, most 23 éves vagyok és pár nap és megszületik az első gyermekünk. Soha jobb döntést nem hozhattam volna.
2011. aug. 22. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!