Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak még lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még lányok, akik hajlandók fiatalon el kötelezni magukat?

Figyelt kérdés

Tehát férjhez menni, ha már évek óta együtt járnak a fiúval, és nem hivatkoznak arra, hogy "még keresem magam", "még nem éltem ki magam", "nem tudom te vagy-e az igazi..."(...de persze azért veled vagyok, csak lusta vagyok elhagyni téged)

és mondjuk nem gondolom hogy huszonegykét évesen kéne ezt, de azért ne is 10 évre rá.

2011. aug. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kapcsolat nem is kellene, ahol a háttérbe kell szorítani a vágyainkat, elnyomni magunkat. Két éve vagyunk együtt, és ez már így is fog maradni. Ha akarok elmegyek bulizni, barátnőkkel csavarogni, akármi. Ha a barátom akar, megy ő, bográcsozni haverokkal, sportversenyre, fesztiválra. Van, hogy együtt megyünk, ez a többség. Mindketten 24 évesek vagyunk. Gáz is lenne, ha ennyi idősen már "kiéltek" lennénk. Hát nem. Szórakoztunk eddig is, fogunk is. Külön programoknál nincs féltékenykedés, engedélyt se kell kérni. Nem értem, miért okoz ez másoknak problémát. Amit az ember akar, arra talál megoldást.
2011. aug. 26. 17:16
 42/44 anonim ***** válasza:

Áh dehogynem fér bele. Csak épp időm nem lenne rá. :) Most komolyan, milyen gonosz vágyak azok amik sok időt vesznek el... Igen, külföldre költözni gonosz dolog, versenysportolni goonosz dolog, 2 egyetemen tanulni gonosz dolog stb. Az ilyen emberek tipppikusan azok akikre nem lehet számítani. :) Igen, ebből tökéletesen meg lehet állapítani, hogy lehet-e rám számítani! De korlátolt vagy! Ne csodálkozz hogy nincs párod. Az hogy te otthonülős párra vágysz nem kéne egyenlőnek lenni azzal, hogy nem fogadod el és lenézed azokat akik nem olyanok. Nem attól lesz jó és szerető az ember hogy egész nap otthon ül és várja, hogy valaki számítson rá. Én is ugrok azonnal ha a számomra fontosaknak szüksége van rá, de nekik van saját életük a páromnak meg jó esetben én lennék az. Szerintem akkor lennék önző és rossz ha ezek ellenére jól befűznék valakit és aztán meg szenvedhetne...

Szánalmas hogy vannak még pasik akik nem bírják elfogadni hogy a nőknek is lehet már életük kint a világban...

2011. aug. 26. 17:25
 43/44 anonim ***** válasza:
Ja és nem arról van szó hogy Ferrarira vágyok, vagy minden este barátnőzni akarok a párom helyett. Ilyenekből én is bármit fel tudnék adni. De már elnézést hogy olyan dolgokat nem adok fel amikre a jövőbeli életem fog épülni. Miért nem te adod fel az életed egy lányért és fogadod el hogy nem otthonülős? Ja hogy az már nem úgy van...
2011. aug. 26. 17:27
 44/44 anonim ***** válasza:
71%
ez a "nem éltem ki magam" csak egy hülye közhely amit az össze-vissza baszni vágyó csitrik használnak
2011. szept. 3. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!