Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak még lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még lányok, akik hajlandók fiatalon el kötelezni magukat?

Figyelt kérdés

Tehát férjhez menni, ha már évek óta együtt járnak a fiúval, és nem hivatkoznak arra, hogy "még keresem magam", "még nem éltem ki magam", "nem tudom te vagy-e az igazi..."(...de persze azért veled vagyok, csak lusta vagyok elhagyni téged)

és mondjuk nem gondolom hogy huszonegykét évesen kéne ezt, de azért ne is 10 évre rá.

2011. aug. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

A Kérdező fején találta a szöget.

Mit is jelent pontosan, hogy "vki nem élte ki magát"?

Az elköteleződés nem azt jelenti, hogy lemondunk minden földi jóról, feketében járunk, és már csak a halát várjuk.

Igen is lehet élvezni az életet úgy is, hogy van egy állandó társad, akivel le akarod élni az életet. Bár... nos igen, akkor már nem lehet mással hetyegni. De ha valaki úgy érzi, hogy túl nagy áldozatot és lemondást követel, hogy csak egyetlen emberrel szeretkezik azután... hát inkább ne kötelezze el magát.

2011. aug. 22. 20:31
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Én képes lennék hozzá menni a mostani barátomhoz... 19 évesek vagyunk, lassan 3 és fél éve vagyunk együtt. De persze még nem most, nincs meg a biztos anyagi háttér és még együtt sem éltünk. A puding próbája meg az evés:D Akik meg azt mondják, hogy még nem élték ki magukat, csak kifogást keresnek. Én szerintem...
2011. aug. 22. 20:32
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
15 éves koromban jöttem össze a párommal, egy hónap múlva 20 leszek, és már nagyon várom, hogy megkérje a kezem. Sajnos ő még várni akar vele egy kicsit, talán mert éretlenebb mint én (21 éves). Világ életemben fiatalon akartam férjhez menni, gyereket szülni (bár ez az egyetem miatt 25 körülre fog kitolódni). Ő vette el a szüzességem, és sosem akartam mással is kipróbálni, egyszerűen nem érdekel az, amit ma "kiélésként" definiálnak.
2011. aug. 22. 20:40
 14/44 anonim ***** válasza:
72%

Akit megtalál a nagy szerelem az fiatalon házasodik de akit nem vakit el a rózsaszin ködfelhő az gondolhat arra hogy tanul, dolgozik, kiéli magát ami nem arról szól hogy bulizik hanem arról hogy élettapasztalatott szerez

megtanulja hogy kell túlélni ha kirugják, beosztja a fizuját... felnő lelkileg. A családalapitásba pedig ezek után vág bele érett emberként valamilyen anyagi háttérel.

2011. aug. 22. 21:08
 15/44 A kérdező kommentje:
Szerintem ha ezt jelentené a kiélés, az még mindig nem magyarázná, miért ne lehetne így házasodni. A visszautasított felet ez nem véletlenül tenné szomorúvá.
2011. aug. 22. 21:14
 16/44 A kérdező kommentje:
A szerelem pedig nem kell hogy rózsaszín ködfelhőt jelentsen. Ha szerelmes vagy akkor is lehetsz érett és megfontolt, csak nagyon boldog vagy mert szerelmes vagy. Mikor gimis koromban nagyon szerelmes voltam egy lányba, úgy éreztem, szárnyalok, de a jegyeim maradtak ugyanolyanok, mint addig.
2011. aug. 22. 21:16
 17/44 anonim ***** válasza:
90%

ma 21:08

És ezeket miért nem lehet átélni párral? Ha én akkor tartanám magam felnőttnek, amikor hivatalosan dolgozni fogok, akkor 30 éves elmúltam, mert addig tart, míg szakorvos leszek :D. Élettapasztalatot szerezni talán jobb is, ha van melletted valaki, hiszen akkor van lelki támasza az embernek. Ha a párom nem lenne, idegösszeomlást kaptam volna az első vizsgaidőszakomban, ő meg depressziós lenne. Én örülök, hogy együtt nőttünk fel, és életem eddigi nagy eseményein (szalagavató, érettségi, egyetem stb.) ott volt, és én is az övéin.

2011. aug. 22. 21:17
 18/44 anonim ***** válasza:
40%

Én pl életemben kb 10 alkalommal buliztam, egy emberrel feküdtem le (1 év járás után), tipikusan strébernek csúfoltak, mégsem akarok férjhez menni, főleg nem ilyen korán, később lehet. Nem tudom mi a baj ezzel? Ha te korán akarsz házasodni akkor tedd, mert biztos van aki illik hozzád, de ne hidd hogy csak az a jó aki szintén ezt teszi. Ez az a tipikus "jaj de undorító a mai világ, bezzeg régen" fíling. Miért ne használhatnák ki a nők is hogy szabadabbak?

20L

2011. aug. 22. 21:25
 19/44 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom, vannak még. Olyanok, akik nagyon szerelmesek, úgy érzik, nem kell már tovább keresniük. Én tizen-huszonévesen nem találtam ilyet, úgyhogy én kivártam a megfelelőt, majdnem harminc éves koromig. De biztos vannak, akik hamarabb találkoznak olyannal, akivel szívesen elköteleznék magukat.

Férjhez menni már egyre kevesebben akarnak, sokan nem látják értelmét. Nem azt mondom, hogy egyetértek ezzel, de megértem. Sokaknak nem nagyon jelent semmit a házasság intézménye.

2011. aug. 22. 21:29
 20/44 A kérdező kommentje:

"Ez az a tipikus "jaj de undorító a mai világ, bezzeg régen" fíling. Miért ne használhatnák ki a nők is hogy szabadabbak?"

Semmi ilyet nem mondtam. Egyszerűen arról beszélek, hogy ha egy lánynak megkérik a kezét és ezzel az indokkal utasítja vissza a palit, az nem fog jólesni a palinak. Legalább magyarázzák meg, mire kell az a nagy szabadság és miért gondolod, hogy a házasságban fogollyá válsz.

2011. aug. 22. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!