Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak még lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még lányok, akik hajlandók fiatalon el kötelezni magukat?

Figyelt kérdés

Tehát férjhez menni, ha már évek óta együtt járnak a fiúval, és nem hivatkoznak arra, hogy "még keresem magam", "még nem éltem ki magam", "nem tudom te vagy-e az igazi..."(...de persze azért veled vagyok, csak lusta vagyok elhagyni téged)

és mondjuk nem gondolom hogy huszonegykét évesen kéne ezt, de azért ne is 10 évre rá.

2011. aug. 22. 20:21
1 2 3 4 5
 21/44 ava87 ***** válasza:
91%

Én 23 évesen mentem férjhez, szóval viszonylag fiatalon. Na mondjuk nekem elég mozgalmas életem volt előtte, de nem ezen múlott a dolog :) Szórakozni attól még eljárok, ha úgy adódik, igaz, nem a férjemmel, mert ő nem szereti az ilyesmit (mármint az olyan koncerteket, amiket én szeretek, meg úgy egyáltalán, a szórakozóhelyeket nem szereti), de bízik bennem annyira, hogy ez nem zavarja.

Azt sose értettem, amikor némelyek úgy gondolnak a házasságra, hogy az egyet jelent az otthonüléssel, meg hogy akkor már csak ilyen "nyugdíjas" programokat lehet csinálni. Azt meg még kevésbé értem, hogy vannak, akiknél ez a gyakorlatban is így néz ki, még ha ez nem is jó nekik. Mert persze, akiknek ez jó, az teljesen oké, de ismerek olyanokat, akik azt gondolják, hogy mivel ők már házasok, maximum vacsoravendégeket hívhatnak, kb. ebben ki is merült a társasági életük. És megint nem azokat akarom megbántani, akiknek ez így jó, hiszen miért ne lehetne valakinek jó így, csak itt olyan emberekről beszélek, akik nyafognak, hogy milyen unalmas az élet, nem tudnak magukkal mit kezdeni. Volt, hogy hívtuk őket, menjünk ki az erdőbe sütni, kirándulni, ami még nem is valami duhajkodós program, de hát ők nem jönnek, mert "az tiniknek való". Na akkor néztem egy nagyot, mivel engem a szüleim is rengeteget vittek kirándulni, sütögetni.

De hát egy házasság már csak olyan szerintem, amilyen az a bizonyos két ember, aki benne él. Két unalmas ember házassága szintúgy unalmas lesz, na egy ilyen élettől én is félnék.

2011. aug. 22. 21:38
 22/44 anonim ***** válasza:
65%

Nem lehet mindent ésszel megmagyarázni... Ha pedig egy pasi megkéri a nő kezét akkor szerintem előtte ki tudja deríteni a nő véleményét és aszerint cselekszik vagy nem.

Azt sem lehet megmagyarázni hogy miért nem akar valaki házasodni, valahogy fiatalabbnak érzi magát az ember amíg nem házas. Meg, amíg más azt nem érti miért érzi valaki börtönnek a házasságot, én addig azt nem értem, más mennyivel érzi többnek egy komoly kapcsolatnál. Mert én nem érzem többnek.

2011. aug. 22. 22:19
 23/44 anonim ***** válasza:
23%

"Legalább magyarázzák meg, mire kell az a nagy szabadság és miért gondolod, hogy a házasságban fogollyá válsz."

Az én értelmezésemet tudom csak leírni. Alapból nem akarok férjhez menni. Hiszek a sírig tartó szerelemben, csak az égre-földre esküdözésben nem.

Szabadság a legszebb dolog a világon. Amikor a saját pénzedet költöd anélkül, hogy valaki rosszallaná, oda méssz, ahova akarsz anélkül, hogy bárki is csóválná a fejét, megteszed, amire vágysz anélkül, hogy valaki visszatartana.

Én inkább behajózom a világot, minthogy lehorgonyozzak egy helyben. Az élet rövid, nem szabad, hogy értelmetlen legyen. "Szabadságért föláldozom szerelmemet."

24/L

2011. aug. 22. 22:20
 24/44 anonim ***** válasza:
76%
20 éves vagyok, házas, és nem cigánylány :)
2011. aug. 22. 22:51
 25/44 anonim ***** válasza:
77%

Az én párom egyáltalán nem házasságpárti, de fél évvel azután hogy összejöttünk közölte, hogy mindenképp feleségül akar venni. Most nem mennék bele abba ahogy ezt elővezette, de a lényeg, hogy életem egyik legszebb élménye volt, és nagyon jólesik.

Ha megkérne, én habozás nélkül rávágnám az igent, és egyáltalán nem érdekel, hogy még fiatal vagyok. Én nem úgy akarom kiélni magamat, hogy fűvel-fával lefekszem, hanem úgy, hogy a szerelmemmel vagyok. Ettől még kipróbálhatok bármit, és élhetem az életem úgy, ahogy szeretném.

22/L

2011. aug. 22. 23:27
 26/44 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyen lány vagyok. Kitartok egy ember mellett, és nem érezem, hogy bármi kimaradt volna az életemből. Volt egy kapcsolatom fiatalként, de ott gáz volt a pasival, pedig szerelmes voltam, és komolyan gondoltuk, de vannak határok, amiket nem lehet nálam átlépni (rossz volt a természete). A mostani fiatalok között nem lesz sok ilyen lány, hisz mindent hamar kezdenek, és a legtöbbjük bulizik ezerrel már fiatalon. Én soha nem tartoztam a bulizós lányok közé, akik vedelnek ész nélkül. Nagyon szeretek eljárni itthonról, de csak társasággal teszem ezt, és nem egy szórakozóhelyen, és nem a párom nélkül. Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk szakítani, a mi kapcsolatunk erős. 3 éve vagyunk együtt, de lesz ez még sokkal többi is. Én 20/L, ő 26/F.
2011. aug. 23. 02:23
 27/44 anonim ***** válasza:
85%

Ez a "van még időd,fiatal vagy,éld ki magad" egy nagy lótúró!!!

Én 19 múltam,párom 28!4éve együtt.Neki már lassan itt lenne az idő,ha megkéri a kezem,semmi gondolkodás nélkül igent mondanék!!!

Jártam én bulikba,de nem nyerte el a tetszésemet!!!Minek menjek,amikor egy szórakozóhelyen szinte 19-20éves fejjel már majdnem öregnek számítok?Én nem nézem a sok 13-15éves kis hülyéket (tisztelet a kivételnek),akik rázzák magukat,az este folyamán 2-3 pasival is együtt vannak,és kegyetlenül leisszák magukat.Nem vagyok kiváncsi erre.

Számomra többet ér egy esti séta,vacsora,egy fagyizás,kirándulás,strandolás,csavargás a nagyvilágban és emberek megismerése,"kapcsolat teremtések".Nekem ebből áll az élet,számomra ez az "éld ki magadat"és a PÁROMMAL élem ki magamat,nem pedig arra vágyok hogy minél több pasi,minél több tapasztalat a pasik terén,minél több diszkó és szórakozás...

2011. aug. 23. 08:55
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
szerintem én :) 20 voltam, mikor összejöttünk, ő volt az első barátom, ennek 4 éve, jövőre esküvő :D
2011. aug. 23. 10:28
 29/44 anonim ***** válasza:
60%
kiskunságban sok van
2011. aug. 23. 11:01
 30/44 A kérdező kommentje:

"Szabadság a legszebb dolog a világon."

Most már értelek, csak egyetérteni nem tudok. A szabadság nálad (úgy érzem) azt jelenti, hogy rád nem lehet számítani, és ez baj. Nem ezt kéne jelentse.

2011. aug. 23. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!