Miert a mostani fiuk/ferfiak nem hajlandok elfogadni baratnokent egy fogyatekos lanyt/not?
Normalis a viselkedese minden, egyetemre jar, mindent megtehet...csak van egy fogyatekossaga. A fiuk miert nem hajlandok legalabb csak megprobalni vele egyutt lenni?
Elore is koszonom a valaszokat!
rólad van szó, mert elég furán fogalmazol..
én nem törödnék az ilyen pasikkal..aki igazán szeret, az majd elfogad olyannak, amilyen vagy!!!
A fogyatékosság nálam nem lenne kizáró ok, férfiként, ha megismerkedem egy lánnyal. Ha egyébként tetszik a külleme és megtaláljuk a közös hangot.
Meg vannak szintén enyhén fogyatékos (tehát nem fulldebil) fiúk is. Az ő köreikben annyiból több az esélyed, hogy nem tartják magukat tökélynek.
Nekem udvarolt egy nem túl jóképű vak fiú, járni akart. Nem azért utasítottam vissza, mert Ő vak hanem, mert nem szerettem úgy ahogyan Ő engem. Inkább összehoztam egy másik lánnyal akitől gyermeke is lett.
Szóal ez nem kéne akadálynak lennie az emberi kapcsolatokban. És annak sem kéne helyénvalónak lennie, hogy mert valaki aki gyengébb vagy nem szimpi akkor keresztbetesznek Neki, suliba a primitívebbek még ki is csúfolják meg is verik... És szerintem az utóbbi nagyobb fogyatékosság! Mármint az aki nem fogadja el a másikat olyannak amilyen.
Nem vagyok szakember, de amit leírtál, sztem nem tartozik hétköznapi értelemben a fogyatékos kategóriába.
Igaza van az egyik előttem kommentelőnek, beszédhiba kiküszöböléséhez vagy a helyzet javításához mehetnél logopédushoz.
Ez a fejrángatózás pedig lehet neurológiai probléma. Átmenetileg egy ismerősömnek is volt, és kigyógyult belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!