A férjem szerint nem szólhatok bele a lányom "kapcsolatába". Szerintetek?
18 éves a lányom, most egy 23 éves fiúval van jóba.Az se tetszik, hogy 5 évvel idősebb a fiú, de azt főleg nem tudom elfogadni, hogy a férjem főnökének a fia.Egy gazdag, nagyképű gyerek, még rendes munkája sincs. Tudom, hogy csak kihasználja a lányomat és csak azért, mert az apjától kapja a férjem a fizetést ezt nem akarom hagyni.
Kislány még a lányunk, nem érti, hogy az ilyen focista kölyköknek nem a magunk fajta, szegény lányok kellenek.Akárhogy mondom, hogy ne találkozgasson vele nem hallgat rám.A férjem szerint az Ő dolga és ha majd pofára esik akkor, pofára esik. Ez butaság! Szegény teljesen bele van bolondúlva és nem érti meg, hogy ez nem így működik.
Attól, hogy nagykorú még hallgatnia kellene rám. Mit gondoltok?
Szerintem a férjednek van igaza. Tanácsot adhatsz, amennyiben kér a lányod, véleményed lehet és kulturáltan, egyszer el is mondhatod, de ha lovagolsz rajta és beleszólsz, csak a lányodat fogod elidegeníteni magadtól.
18 évesen te hallgattál volna édesanyádra szívügyekben?
A világ nem így működik, te is tudod.
A lányodnak meg kell élnie ezeket a dolgokat. Igen, valószínűleg te látod jól a dolgokat (bár tévedhetsz), de a tiltással csak a lányodat fogod elmarni.
A férjednek van igaza!
5 év korkülönbség semmi. Köztünk több mint 10 van a férjemmel. "ilyen focista kölyköknek nem a magunk fajta, szegény lányok kellenek" ez pedig úgy hülyeség ahogy van. Nem lehet beskatulyázni az embereket, bárki lehet szerelmes bárkibe. Ha pedig pofára esik, akkor majd tanul belőle. Nem szabad ennyire félteni.
Férjednek van igaza. A lányod éli a saját kis életét, lehet, hogy hibázik, de majd tanul belőle. A legrosszabb, ami történhet vele ebben a szituban, az egy szerelmi csalódás... Ugyan már, nem nagy dolog.
Persze elmondhatod neki, hogy te mit gondolsz erről, de a döntését nem befolyásolhatod, azokat neki kell meghoznia.
18 évesen tudtam hol a helyem. Ha édesanyám azt mondta "bemész a kisszobába" akkor fogtam magam és bementem.
Ha elég idős lenne nem hagyná, hogy kihasználják.Mivan ha teherbe esik? Majd ez a gazdag labda kergető felfogja nevelni?! Nem! Mint sok más gondatlan szülő én leszek a lányom mellett! Majd emiatt a kis kaland miatt szépen a munkáját is elveszti a férjem.
"nem érti, hogy az ilyen focista kölyköknek nem a magunk fajta, szegény lányok kellenek"
Azért, mert te nem tudtál kitörni az életbe ne ragaszd át ezt a negatív attitűdöt a lányodra. Ha rosszul választott majd pofára esik, ez így működik, ez az élet rendje. Had járja a maga útját. Pláne, hogy nem is biztos, hogy az olyan rossz. Attól, hogy a gyerek apja tehetős és a srác meg focista... ebből még az él világon semmi sem következik. Ismered egyáltalán azt a srácot annál jobban, mint, hogy a "főnök kölyke"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!