Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen apa az olyan aki...

Milyen apa az olyan aki gyermeke születése után elmegy síelni? Eközben a baba és anya is kórházban van még. Mennyire tolerálnátok ezt? Mit éreznétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
gyerek, születés, házasság

2013. nov. 2. 15:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
49%

Ennyit erről, tele vagytok irigységgel és úgy jár a szátok, hogy közben semmit nem tudtok, ez Magyarország és ezek vagytok ti, tisztelet a kivételnek!

és ez vagy te aki mások életében turkál :) tudod: szálka-gerenda

2013. nov. 2. 20:16
 52/61 anonim ***** válasza:
50%

elnézést, hogy nem olvastam a kommenteket, de az én tapasztalatom szerint valahol szinte menekülőre fogják a pasik(tisztelet a kivételnek), amikor egy nő kiszolgáltatott helyzetbe kerül.amikor pl beteg voltam, volt hogy azt kaptam "nincs is neked semmi bajod" egy c vitamin helyett, vagy akármi, amikor fiuig 3napot voltam pénz nélkül, pont akkor kellett elmennie 3 napra egy másik barátomnak..., szóval az erős nőkhöz vonzódnak és ahhoz ragaszkodnak.aki megállja a helyét vészhelyzetben akár egyedül is. továbbvezetve, nem a tárgyhoz tartozik ugyan, de egy pasi, vagy egy társnak nem alapvető rendeltetése hogy azért legyen melletted, hogy kihúzzon a bajból, nem ezért kell összejönni bárkivel és nem ezért lenni bárkivel hogy ha baj van, legyen melletted valaki.

és még egy rossz igazság, amit olvastam: "senki nem arra született, hogy téged szeressen"

de mindezeket leszámítva, éretlen gondolkodásra vall, de nagyon. más a háborúból hazajön, vagy a sittről kiengedik, ha a párja szül.

szóval én elkönyveltem magamban mindig olyankor amikor nem voltak mellettem, hogy igenis olyan erős nőnek kell lenni, hogy akár félhullán is csak magamra számíthatok igazán.

2013. nov. 2. 20:26
 53/61 anonim ***** válasza:
55%

Az, hogy elgondolkozik egy élethelyzetén valakinek, még nem jelenti azt h más életében turkal.

Inkabb az ilyen gyanúsitgató vádló válaszolókkal vannak nagy gondok, ez a dühös, minden kérdezö torkanak nekiugró nem normális attitüd a gáz, nem a kerdezökkel

2013. nov. 2. 20:27
 54/61 xperialaci válasza:
28%
A sielni alltt a hugyozást érted vagy amit a hóban csinálnak!?
2013. nov. 2. 21:03
 55/61 anonim ***** válasza:
9%
te, kérdező, elfelejtettél nicket váltani :P
2013. nov. 2. 21:08
 56/61 anonim ***** válasza:
50%

"Ja és köszönöm az egyik hozzászóló kérdését, nálam minden rendben van. Vagy egy csodálatos férjem, egy jól fizető állásom és stb"

Hát kérdező, inkább azt a stb-t hisszük.

Nincs minden rendben azzal, aki más(idegen) magánéletét elemzi szabadidejében és nem valami értelmes alkotó vagy megismerő tevékenységet folytat. (jól tetszettek hallani: csak ez nevezhető normálisnak)

És valószínű azért rágódsz pont ezen, mert neked nincs gyereked, és ez valami önigazolás szerűség, hogy lám ebbe a világba! ahol ilyenek a..zemberek.

stb.

Talált?

2013. nov. 3. 14:36
 57/61 A kérdező kommentje:

Nem talált!

Nem akarunk gyereket egyenlőre, most fontosabb, hogy jobb pozícióba kerüljünk, mint egy gyerek!!

2013. nov. 3. 14:43
 58/61 anonim ***** válasza:
68%

Köszönjük, Kérdező! Mindent elmondtál. Az olyan nő, akinek "a pozíció" van a mérlegen a gyerekkel szemben - BETEG.

Jobbulást!

2013. nov. 3. 14:47
 59/61 anonim ***** válasza:
75%

"Ennyit erről, tele vagytok irigységgel és úgy jár a szátok, hogy közben semmit nem tudtok, ez Magyarország és ezek vagytok ti, tisztelet a kivételnek!"

"Esküszöm, hogy érthetetlenek vagytok, örülök, hogy elköltöztünk Magyarországról"

Ha mi ilyen hülyék vagyunk szerinted, akkor miért ide tetted fel a kérdésed, ott kint külföldön nincs olyan oldal, ahol nagyon okos válaszokat tudnak neked adni?

Amúgy mi is örülünk, hogy elköltöztél Magyarországról, nincs szükségünk az ilyenekre, mint te!

Üdv!

2013. nov. 3. 15:58
 60/61 anonim ***** válasza:

Eleve nem kellene ilyen szabad szellemű pár. Két rokonomnak is hasonló pasija volt, mindkettő egyedül neveli a gyereket.

A női egyenjogúságnak az lett a vége, hogy a férfiak még egyenjogúbbak akarnak lenni és azt csinálnak amit akarnak.

Ma a nő egyenjogú, dolgozhat, szülhet pasizhat, a férfiak még egyenjogúbbak, nem vállalnak felelősséget semmiért.

2013. nov. 11. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!