Milyen apa az olyan aki gyermeke születése után elmegy síelni? Eközben a baba és anya is kórházban van még. Mennyire tolerálnátok ezt? Mit éreznétek ilyenkor?
Nos, én elég rossz néven vettem volna, ha a gyerekünk születésére időzít magának síelést. Még akkor is ha mondjuk koraszülött a baba, szerintem bunkóság lenne egy több hónapos terhes nőt napokra magára hagyni, csak hogy elmenjen síelni... Számomra maga az a tény is hihetetlen, hogy egyáltalán az jutott eszébe, hogy elmegy síelni.
Más apák, ha kell (és lehet) akár külföldről is hazajönnek a gyerekük születésekor, nem hogy ekkor lépjenek le....
Nem tudom, hogy meg tudnám-e azt őszintén bocsátani neki, hogy frissen szülten magamra hagyott a kórházban a gyerekünkkel együtt.
ma 15:16
bocsi, nem te vagy az anyuka.. akkor értelmezd úgy hogy az anyukának írom..
egy nö maganak szül..
az apa az leléphet 2 nap,de 2 év utan is.
ezt tudnia kellene annak aki babát vállal.
én a kupira jöttem haza a kórházból,arra nem volt képes hogy rendet tegyen,mig 5 napig bent voltam,fáradt volt a lelkem..
legtöbb férfi ilyen sajnos,meg megijednek a gyerekvállalástól.
erről a szól a kérdés, csak unatkozik a kérdező...
15-ös! "egy nö maganak szül.. "
Bár az anya is leléphet, de igazad van, a férfi max. "besegít", de sosem ugrik elsőnek a gyerekhez, nem a gyerek minden gondolata, nem hozzá igazítja az életét. Kár, hogy ezt szülés előtt senki sem tudja, hiába is mondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!