Milyen apa az olyan aki gyermeke születése után elmegy síelni? Eközben a baba és anya is kórházban van még. Mennyire tolerálnátok ezt? Mit éreznétek ilyenkor?
szerintem, ha tényleg a cikkben lévő emberekről van szó
(esküszöm meg kellett néznem kik is ezek:S)
akkor az anya fel van készülve erre, hiszen ismeri a párját, bár a cikken kívüli emberekre is igaz jobb esetben.
Tudják mire számíthatnak. az, hogy én nem tolerálnám egy dolog, de nem is nekem kell, hanem annak a nőnek, aki vele él, aki vele vállat gyermeket.
Ha ezt nem tudja ez a nő tolerálni csak magának köszönheti a helyzetet, amibe került, hiszen ismerte a párját, ha nem, akkor iért válllt babát.
perzse vannak különleges esetek amikor berezel az apa...de itt szerintem szó sincs erről
Aki a linket küldte: konkrétan halvány lila gőzöm sincs róla, hogy kik ezek és különösebben nem is érdekel.
De, hogy tisztázzuk a dolgokat nem Magyarországon élek, hanem Németországban és akivel történt ez az eset ő is.
Berki Kristian vegul helikopterrel ment a korhazba , tehat jelen volt a gyerek mellett!
Hogy a kerdezönek valaszoljak: nem szabad szülni ilyennek , en is hasonlonak szultem es vegul babakocsitol kezdve iskolataskaig mindent en vettem meg.
Csak az isten tudja milyen nehez egyedulálló anyanak lenni
20-as. Elég baj, ha az anya CSAK a gyerekének él. A gyereket közösen kell felnevelni, és az apa ugyanolyan fontos egy családban, mint a gyerek.
Ezt pedig a nők közül sokan nem képesek megérteni. Azután csodálkoznak, hogy egyedülállók maradnak.
Ez a férj pedig már előtte is ilyen volt. Miért szült egy ilyen házasságba a nő gyereket?
De milyen dolog már az, hogy akkora tervezek síelést,amikor tudom, hogy a feleségem hamarosan szülni fog? Vagy már a fogantatás előtt le volt fixálva a dolog? Szerintem sok férfi még így is lemondott volna a síelésről...
És igen, a feleség a kórházban nagy valószínűséggel "csak" fekszik és szoptat, de szerintem a frissen szült anyák 99%-ának igen is jól esne, ha a férje legalább csak pár órára be tudna menni hozzá, megsimogatná, adna neki egy puszit és érdeklődne a felesége és a gyermeke hogylétéről. Hogy érezze, hogy igenis, hogy már tényleg egy igazi családdá váltak. Főleg gondolom az első gyerek születésénél lehet kellően fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!