Milyen apa az olyan aki gyermeke születése után elmegy síelni? Eközben a baba és anya is kórházban van még. Mennyire tolerálnátok ezt? Mit éreznétek ilyenkor?
Berki Krisztiánról beszélsz ugye?
Na annak se kellett volna senkinek sem szülni.
28 as tevesen gondolkodol, vagyis menjen csak az apuka erezze jol magat elvegre kijar neki 9 honap terhesseg utan vagy mi? Felelötlen az ilyen ferfi, es igenis ott a helye a z anya mellett , hogy tudja atvenni a gyereket idönkent h anyuka tudjon aludni pihenni.
Valahogy a ferfi semmiböl nem kell kivegye a reszet, se a terhessegböl mert ugye ferfi se a gyerek köruli teendökböl mert ugye ferfi de hadd ne is legyen az egyeduli csaladfenntarto csak azert mert ferfi , es amugy is joga van felrejarni es megcsalni a feleséget ha az meghizott a szules utan , miközben a ferfi gyerekét kihordta.
Ez igen, ferfinek erdemes szuletni, nem szolganak
Ugy latszik , ha az ember ferfi , mentesul minden alol!
Ugye a nö szül a nö döntese, a ferfi nem kell kondomert aggodjon, mert egy nagy gyerek!
Nem kell tegyen semmit, csak amit akar vagy eppen jolesik .
De viszont van ezernyi joga , mert hat ferfi, es csak azert mert nem tud szülni , hadd ne legyen kevesebb joga mint az anyanak.
Tessek csak szülni majd minden jo lesz
Esküszöm, hogy érthetetlenek vagytok, örülök, hogy elköltöztünk Magyarországról!!
De leírom még egyszer nem tudom ki az a Berki Krisztián és hang súlyozom ez az eset Németországban történt, pontosítva Frankfurt am Main.
Erről ennyit!
Egyrészt sajnálom a nőt!
Másrészt, nem igazán van olyan,hogy egy pasi csak pikk-pakk teljesen megváltozzon. Tehát valószínűleg akkor is ilyen volt, amikor a gyereket vállalták. Én is csatlakozom azokhoz, akik azt írták,hogy a nő nyilván tudta,hogy nem egy apák gyöngye a srác, át kellett volna gondolnia a szülést.
Nekem pl. van olyan barátnőm, aki megmondta,hogy nem szülne a párjának, mert jelenleg még baromira nincs rá készen a srác, és egyedül nem meg nem vállalja. Legalább őszinte!
jah, hat kulfoldi ferfit valasztasz, de utana elvarod hogy a magyar kultura, szokasok szerinti erosseggel kotodjon a gyerekhez/csaladhoz? Nem megy.
O nemet, igy nott fel, ezt latta, neki ez a termeszetes. Kulturalis kulonbsegek, ezert nem szabad vegyeshazassagban elni (mondom en aki kulfoldi not vettem el, de epp ezert beszelek tapasztalatbol).
Mind két fél német származású.
Én aki Magyarországon születtem költöztünk ki németbe és ott ismertem meg a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!