Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen apa az olyan aki...

Milyen apa az olyan aki gyermeke születése után elmegy síelni? Eközben a baba és anya is kórházban van még. Mennyire tolerálnátok ezt? Mit éreznétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
gyerek, születés, házasság

2013. nov. 2. 15:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim válasza:
41%
véletlenül nem Berki Krisztiánkáról van szó? -.- ő is ilyen
2013. nov. 2. 16:09
 32/61 anonim ***** válasza:
48%

Berki Krisztiánról beszélsz ugye?

Na annak se kellett volna senkinek sem szülni.

2013. nov. 2. 16:10
 33/61 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi előre fizetni mivel ismerősnél volt a szállás, ergo ingyen. Csak a sí pályán kellett fizetni.
2013. nov. 2. 16:14
 34/61 anonim ***** válasza:
88%

28 as tevesen gondolkodol, vagyis menjen csak az apuka erezze jol magat elvegre kijar neki 9 honap terhesseg utan vagy mi? Felelötlen az ilyen ferfi, es igenis ott a helye a z anya mellett , hogy tudja atvenni a gyereket idönkent h anyuka tudjon aludni pihenni.

Valahogy a ferfi semmiböl nem kell kivegye a reszet, se a terhessegböl mert ugye ferfi se a gyerek köruli teendökböl mert ugye ferfi de hadd ne is legyen az egyeduli csaladfenntarto csak azert mert ferfi , es amugy is joga van felrejarni es megcsalni a feleséget ha az meghizott a szules utan , miközben a ferfi gyerekét kihordta.

Ez igen, ferfinek erdemes szuletni, nem szolganak

2013. nov. 2. 16:16
 35/61 anonim ***** válasza:
59%

Ugy latszik , ha az ember ferfi , mentesul minden alol!

Ugye a nö szül a nö döntese, a ferfi nem kell kondomert aggodjon, mert egy nagy gyerek!

Nem kell tegyen semmit, csak amit akar vagy eppen jolesik .

De viszont van ezernyi joga , mert hat ferfi, es csak azert mert nem tud szülni , hadd ne legyen kevesebb joga mint az anyanak.

Tessek csak szülni majd minden jo lesz

2013. nov. 2. 16:20
 36/61 A kérdező kommentje:

Esküszöm, hogy érthetetlenek vagytok, örülök, hogy elköltöztünk Magyarországról!!

De leírom még egyszer nem tudom ki az a Berki Krisztián és hang súlyozom ez az eset Németországban történt, pontosítva Frankfurt am Main.

Erről ennyit!

2013. nov. 2. 16:20
 37/61 anonim ***** válasza:
54%

Egyrészt sajnálom a nőt!

Másrészt, nem igazán van olyan,hogy egy pasi csak pikk-pakk teljesen megváltozzon. Tehát valószínűleg akkor is ilyen volt, amikor a gyereket vállalták. Én is csatlakozom azokhoz, akik azt írták,hogy a nő nyilván tudta,hogy nem egy apák gyöngye a srác, át kellett volna gondolnia a szülést.

Nekem pl. van olyan barátnőm, aki megmondta,hogy nem szülne a párjának, mert jelenleg még baromira nincs rá készen a srác, és egyedül nem meg nem vállalja. Legalább őszinte!

2013. nov. 2. 16:24
 38/61 anonim ***** válasza:
17%

jah, hat kulfoldi ferfit valasztasz, de utana elvarod hogy a magyar kultura, szokasok szerinti erosseggel kotodjon a gyerekhez/csaladhoz? Nem megy.

O nemet, igy nott fel, ezt latta, neki ez a termeszetes. Kulturalis kulonbsegek, ezert nem szabad vegyeshazassagban elni (mondom en aki kulfoldi not vettem el, de epp ezert beszelek tapasztalatbol).

2013. nov. 2. 16:36
 39/61 anonim ***** válasza:
1%
Vihar a biliben, ráadásul nem is a kérdezőről van szó, de ő kiírt egy ilyen bugyuta kérdést. Csak nő lehet az illető, végig se olvastam a válaszokat, de tuti. Miért ne mehetne el síelni? Innentől már mindig ott kell ülni a nő mellett, össze vannak nőve?
2013. nov. 2. 16:39
 40/61 A kérdező kommentje:

Mind két fél német származású.

Én aki Magyarországon születtem költöztünk ki németbe és ott ismertem meg a nőt.

2013. nov. 2. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!