Milyen apa az olyan aki gyermeke születése után elmegy
síelni? Eközben a baba és anya is kórházban van még.
Mennyire tolerálnátok ezt? Mit éreznétek ilyenkor?
Nem értem, hogy neked mi a problémád azzal, hogy másnak a párja mit csinál a gyereknevelés helyett?
Ha előtte megfelelt neki a pali, akkor egészségere, ne most nyavalyogjon.
Ment volna dolgozni gyerekcsinálás helyett. Valószínűleg ő is csak azért szült, mert azt hitte ezzel megfogja a palit. Hát nem így lesz!
2013. nov. 2. 16:44
42/61 anonim válasza:
Ezert soha többet nem fogok szülni , van egy gyerekem, es ez eleg is örök tanulsagnak, marmint a ferfi hozzaallasarol.
37 vagyok es bölcs , ugyhogy never again, vagy magyarorszagi angollal: nevör evör:-)
2013. nov. 2. 16:45
43/61 anonim válasza:
És te hogy vagy, kedves kérdező? Azonkívül, hogy ismerősök magánéletén nyammogsz, van valami SAJÁT problémád? vagy minden tökéletesen rendben?
Segíthetünk valamit?
2013. nov. 2. 16:47
44/61 anonim válasza:
Jellemző, hogy lepontozzák az igazságot.
Akkor is tartom magam ahhoz, hogy sokan csak azért szülnek, mert dolgozni büdös!
2013. nov. 2. 16:53
45/61 anonim válasza:
TE vagy az Pamela? Nagy fsz ez a Berki mondtam én.
2013. nov. 2. 17:16
46/61 anonim válasza:
:D
Azt hitte, kihalászta az ő bobiját. :D
2013. nov. 2. 17:17
47/61 anonim válasza:
igaza van itt néhánynak az utolsó válaszolók közül.. semmi közöd hozzájuk, majd ők elintézik ezt egymás közt.
2013. nov. 2. 17:56
48/61 anonim válasza:
Tényleg igaza van a kerdezönek , hogy illene válaszolni a kérdésre, ha tudtok véleményt mondani , vagy akartok, vagy ha nem passz, de semmiképp nem nekiállni találgatni, gyanúsitgatni , es rendreutasitani, igaza van a kerdezönek , hogy nincs rendben a szénátok!
2013. nov. 2. 18:18
49/61 A kérdező kommentje:
Ennyit erről, tele vagytok irigységgel és úgy jár a szátok, hogy közben semmit nem tudtok, ez Magyarország és ezek vagytok ti, tisztelet a kivételnek!
Amúgy meg elárulom, hogy a nőnek van saját keresete egy biztos egzisztenciája és nem kell neki a férfi pénze, de tudjátok vagy egy szerelemnek nevezett dolog amit sokan nem éltek még át!! Mint itt is pár irigykedő!
Ja és köszönöm az egyik hozzászóló kérdését, nálam minden rendben van. Vagy egy csodálatos férjem, egy jól fizető állásom és stb.
2013. nov. 2. 19:03
50/61 anonim válasza:
Gondolom Berki ihlette a kérdést, hiába bizonygatod, hogy nem. Lényegtelen, mindenki máshogy áll ehhez hozzá. Én ahogy néztem őket a TV-ben egyszer sem háborított fel egyikük viselkedése sem. Berki ilyen, ezt Pamela nyilván tudta, így vállalt gyereket. Ezek után nincs miről panaszkodni. Ha a párom síelni menne én se tartanám vissza, ha lemarad a saját gyereke születéséről, akkor azzal neki kell elszámolni, nem az én lelkiismeretemen száradna. A kérdező azt írja, hogy szülés után ment el a pasi. És? Anya, baba pihen a kórházban, fekszenek egész nap. Apa otthon ülne és napi 2 alkalommal bemenne hozzájuk. Inkább töltse hasznosan még ezt a pár "szabad" napját, mielőtt elszabadul otthon a pokol. Baba ordít, anya ordít apával. Csupa öröm és boldogság lesz. Szóval én tolerálnám. Magamat ismerve a hátam közepére nem kívánnék senkit, se családot, se dokit, se nővérkét egy szülés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!