Hova fordulhatok ilyen esetben? Rendőrség? Bíróság? A volt férjem ellenem fordítja a lányunkat.
A válásomat pár éve mondták ki, azóta nagyjából rendeződött a láthatás is. A közös gyerekünket a bíróság nálam helyezte el a volt férjemhez pedig akkor megy a lányunk, mikor kedve van, mert a 2 hetenkénti láthatás nem működik.
A lányunk most lesz 14 éves, akkor majd dönthet, hogy át szeretne-e költözni.
Nálunk szigor van és rend, megvan mindene, de pl. nem ülhet állandóan a gép előtt. Helyette utazunk, kirándulunk. Jó tanuló amúgy.
Sérelmezte itthon, hogy a netes dolgaihoz megvan a jelszava és időnként belenézek.
Ezért az apjánál csináltak a közösségi oldalra egy teljesen új profilt, amiről nekem nem szóltak (bár azonnal rájöttem, de a lebuktatással vártam 1 hónapot), kivártam, hátha beavat.
Írtam neki az új profilra és az APJA TANÁCSÁRA nem válaszolt rá, majd mikor hazajött úgy tett, mintha mi sem történt volna, nem csinált volna semmi rosszat.
Ezek után hogy merjem elengedni az apjához?
Ellenem hangolja a gyereket, hisz ott mindent megtehet.
Itthon épp azért volt korlátozva ez a tevékenysége, mert nem tudta felelősségteljesen használni, mindenkit jelölgetett, kiadott adatokat,...
Szerintem így könnyen bajba sodorhatja magát.
Ez a magatartás az apja részéről nem kiskorú veszélyeztetése? Nyíltan arra buzdítja, hogy hazudjon nekem és simliskedjen.
Tudok ellene valamit tenni?
Beszélni nincs értelme vele, mert sajnos nem épp együttműködő, hisz a válás óta még csak gyerektartást sem fizet.
Értelmes válaszokat várok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!