Jogosan verte meg a 13 éves lányunkat az apja?
Figyelt kérdés
Mivel holnap iskola ezért szólt neki, hogy menjen lefeküdni és ne számítógépezzen tovább. Erre a lányunk elkezdte szidni az anyját, mire a párom megverte alig tudtam kiszedni a keze közzül. A lány szája már most fel van dagadva, hogy menjen így iskolába holnap?2013. okt. 9. 21:41
1/60 anonim válasza:
az egy állat.ja nem,ez sértő lenne az állatokra nézve.
2/60 anonim válasza:
Hát ha olyan keményebben verte meg akkor nem jogos.
De ha csak 1-2 figyelmezető pofon volt akkor valahol talán mégis az
3/60 anonim válasza:
kicsit tulzás volt a pofon de megérdemelte... A SAJÁT APJÁVAL IGY BESZÉLNI!!!
4/60 anonim válasza:
Ha 13 évesen így mer vele beszélni akkor itt volt az ideje.
5/60 anonim válasza:
13 éves lány az apjának az anyukáját szidja?? Igen,jogos volt a verés, igaz, az durva, hogy úgy kellett kiszedd a kezei közül. De én is akkorát vetem volna a szájára, hogy foga nem marad! De mind a ketten elcsesztétek, nem most kell nevelni, én gyerekemnek, de más normálisan nevelt gyereknek sem jutna eszébe így beszélni!
6/60 anonim válasza:
Mondjuk en is lekevernék egyet a gyerekemnek, ha az anyámat szidná, de nem ilyen mértékben.....
7/60 anonim válasza:
Nem értem ha az apja küldte aludni akkor miért az anyját kezdte szidni?
Ennek ellenére túlzásnak érzem. Oké, hogy el kell néha egykét pofon, de azért maradandó sérülést okozni... Ez kicsit sok.
8/60 anonim válasza:
Nem tudok olyan esetet mondani, amikor jogos lenne a verés. Akár gyereknek, akár felnőttnek, akár nőnek, akár férfinek. A verés nem old meg semmit. Egy gyereket, pláne egy kislányt megütni a legundorítóbb dolog a világon. Ha az én gyerekemmel tenne ilyet valaki, akkor holnap nem iskolába mennénk, hanem látlelettel a rendőrségre feljelentést tenni. Ha a páromról van szó, akkor is. A szakítás/válás bejelentése persze azóta már el lenne intézve, valószínűleg épp a holminkat pakolnám.
9/60 anonim válasza:
Nem jogos! Ez nem nevelés!
Képzeld el, hogy ti összevitatkoztok valamin és a párod neked esik és behúz egy olyat, hogy feldagad a szád. Ez tök ugyanaz.
Én elgondolkodnék, hogy akarok-e ilyen párt!
10/60 anonim válasza:
Nem lesz ez sem maradandó sérülés csak kell neki 1-2 nap mire lelappad. Lehet, hogy durva volt, de szerintem megérdemelne a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!