Jogosan verte meg a 13 éves lányunkat az apja?
Amúgy jó család vagytok. A férjed egy állat, agyonveri a gyereket, te pedig mindent tűrsz, mert neked minden mindegy. Őszintén szólva nem csodálom, hogy a lányotok ilyen lett. Gondolom nem nagyon van családi életetek, apuka hadban áll a lányával, nem beszélnek egymással leszámítva a veszekedéseket, te meg igyekszel kimaradni belőle.
Nekem is van egy ismerős család, akik ehhez hasonlóak. A férj egy tahó állat, a feleség ilyen alamuszi kis meghunyászkodó, a két lány pedig egyfolytában vonyítozik az apjukkal, egyiknek zöld a haja, másiknak kék, rockerek, zsidókat s cigányokat akarnak gyilkolni, a saját apjukat pedig a nevén szólítják, amin én nagyon meglepődtem, mert ilyet addig még nem láttam...
Szerintem csöppet át kéne értékelni a családotokat. Mondjuk kezdhetnétek a férjeddel, mert itt leginkább ő tehet a dolgokról, hogy idáig jutottatok. Bár nem hiszem, hogy nagy sikered lenne a meggyőzésében, ugyanis az ilyen férfiak nagyon makacsok, érzéketlenek és erőszakosak.
Mit akartok, ha nem üthetné a leányt akkor anyuka kerülne sorra, es azert hagyja h üsse a gyereket, mert ö igy megússza. A gyereken meg az " apa" levezeti az indulatait.
Szep kis csalad , elmenekul a leany egy nap, te kerulsz sorra es nem sajnallak!
"Ettől még nem lesz arányos egy verbális agresszió az azt követő fizikai agresszióval..."
Valóban nem, két felnőtt ember között.
De itt egy felnőtt szülőről és egy gyerekről beszélünk, és nevelésről nem pedig vitatkozásról. Igenis a nevelés része a fizikai erő is, egy két pofon néha belefér, és ez egy alkalmas példa a néhá-ra.
Összességében jogos volt, csak a mértéke volt túlzás. Egy pofon elég lett volna bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!