Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan verte meg a 13 éves...

Jogosan verte meg a 13 éves lányunkat az apja?

Figyelt kérdés
Mivel holnap iskola ezért szólt neki, hogy menjen lefeküdni és ne számítógépezzen tovább. Erre a lányunk elkezdte szidni az anyját, mire a párom megverte alig tudtam kiszedni a keze közzül. A lány szája már most fel van dagadva, hogy menjen így iskolába holnap?
2013. okt. 9. 21:41
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
54%
Az az egyik lényeges és legnagyobb baj, hogy te "sajnálod bántani"! Ezért érzi úgy, hogy mindent megtehet. Nem "agyonverni" kell! Azt sem tudom, mennyire túlzol a veréssel. Egy verést mindenképpen megérdemel. Legközelebb mindenkit elzavar a "q*rva annyába", téged is, te meg csak sajnálod... Szerintem ezért lett ilyen...
2013. okt. 9. 22:10
 22/60 anonim ***** válasza:
9%

Tanácsaim ha még egyszer beugatna :

Palacsintasütővel fejen b*szni

Akkora pofont adni hogy kiessen pár foga.

Vagy kirakni a lakásból egy hétre, lakjon az utcán a jó kis hidegben.

2013. okt. 9. 22:13
 23/60 anonim ***** válasza:
11%
Hat akkor a hasznosnak tuno valaszok szazalekaranya alapjan megallapithatjuk hogy a tobbseg szerint helyesen cselekedet a ferjed.
2013. okt. 9. 22:19
 24/60 anonim ***** válasza:
77%

Hát "gratulálok"! Szép kis anyuka vagy te...A gyereked meggondolatlan volt,ha egy párszor elbeszélgettél volna vele talán késő este nem a gép előtt ül és pláne nem szól be az apjának.Na már most ha kszarul' nevelünk egy tinit és reánk köpködi a tőlünk tanult antikúltúrált tőmondatokat,-akkor a kedves férjünk,"mintaapuka" ne tőrje már be a szeretett gyermekünk édes orcáját!- Hoppá ,holnap meg iskola és a kölöknek meg dagadt a lepénylesője,most mi legyen? -De hát szidta megboldogult anyósom...,-megérdemelte.-Meg is kérdem a "gyiken"(bizonyosságként mert azért még motoszkál némi lelkiismeret),hogy ugye jól tettük és igazunk volt?

Hát nem,nem volt jogos,13-éves lánygyermeket szájon csapni

majd itt nyomulni megértésért.

2013. okt. 9. 22:32
 25/60 anonim ***** válasza:
89%
Azért az tényleg sokat elárul,hogy míg a szájba vágott gyerek a szobájában bőg,az anyja meg a gyakori kérdéseken írogat....
2013. okt. 9. 22:39
 26/60 anonim ***** válasza:
87%

Bölcs ember, azért ennyire bölcs ne legyél, ez már túl bölcs hozzászólás volt.

A párod egy állat. A lánya azért beszél úgy, mert ilyen példaképei vannak. Gratulálok.

2013. okt. 9. 22:43
 27/60 anonim ***** válasza:
79%
Nem, Kérdező, egyáltalán nem volt jogos amit az apja művelt, holnap ne iskolába menjen, hanem orvoshoz, látleletért.
2013. okt. 9. 22:47
 28/60 anonim ***** válasza:
35%
Megérdemelte.
2013. okt. 9. 22:48
 29/60 anonim ***** válasza:
32%

Én nem turném el soha h az en lanyomra a ferjem ráemelje a kezet, azert valtam el idöben, hogy ez nehogy megtörtenjen.

Ha a lanyod megszokja h a verest azt megerdemli az ember , ha ellentmond, vagy téved, akkor elnézi másnak is. Ti aki azt mondjatok hogy " csak " 2 pofot kell adni , le vagyok döbbenve!

Remelem a lanyod holnap elmondja az iskolaban mi törtent es a gyamügyisek bekapcsolodnak. Mitöl felsz, ha igazad van?

Egy anya akkor anya, ha megvedi a gyerekét, es te ezt nem tetted meg!

Megbuktál mint édesanya.

A " párod" szot se erdemel

Remelem a lanyod lefotozza magat es rendörsegre megy. Ti nem vagytok szulök!

Szegyelljetek magatokat!

2013. okt. 9. 22:50
 30/60 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom nem lett nevelve a kislány és most így köszön vissza a dolog.

Talán foglalkozni kellett volna vele és akkor lenne bizalom és tisztelet is...

2013. okt. 9. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!