Jogosan verte meg a 13 éves lányunkat az apja?
Tanácsaim ha még egyszer beugatna :
Palacsintasütővel fejen b*szni
Akkora pofont adni hogy kiessen pár foga.
Vagy kirakni a lakásból egy hétre, lakjon az utcán a jó kis hidegben.
Hát "gratulálok"! Szép kis anyuka vagy te...A gyereked meggondolatlan volt,ha egy párszor elbeszélgettél volna vele talán késő este nem a gép előtt ül és pláne nem szól be az apjának.Na már most ha kszarul' nevelünk egy tinit és reánk köpködi a tőlünk tanult antikúltúrált tőmondatokat,-akkor a kedves férjünk,"mintaapuka" ne tőrje már be a szeretett gyermekünk édes orcáját!- Hoppá ,holnap meg iskola és a kölöknek meg dagadt a lepénylesője,most mi legyen? -De hát szidta megboldogult anyósom...,-megérdemelte.-Meg is kérdem a "gyiken"(bizonyosságként mert azért még motoszkál némi lelkiismeret),hogy ugye jól tettük és igazunk volt?
Hát nem,nem volt jogos,13-éves lánygyermeket szájon csapni
majd itt nyomulni megértésért.
Bölcs ember, azért ennyire bölcs ne legyél, ez már túl bölcs hozzászólás volt.
A párod egy állat. A lánya azért beszél úgy, mert ilyen példaképei vannak. Gratulálok.
Én nem turném el soha h az en lanyomra a ferjem ráemelje a kezet, azert valtam el idöben, hogy ez nehogy megtörtenjen.
Ha a lanyod megszokja h a verest azt megerdemli az ember , ha ellentmond, vagy téved, akkor elnézi másnak is. Ti aki azt mondjatok hogy " csak " 2 pofot kell adni , le vagyok döbbenve!
Remelem a lanyod holnap elmondja az iskolaban mi törtent es a gyamügyisek bekapcsolodnak. Mitöl felsz, ha igazad van?
Egy anya akkor anya, ha megvedi a gyerekét, es te ezt nem tetted meg!
Megbuktál mint édesanya.
A " párod" szot se erdemel
Remelem a lanyod lefotozza magat es rendörsegre megy. Ti nem vagytok szulök!
Szegyelljetek magatokat!
Gondolom nem lett nevelve a kislány és most így köszön vissza a dolog.
Talán foglalkozni kellett volna vele és akkor lenne bizalom és tisztelet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!