Lehet valaki jó szülő attól, hogy nem főz?
Lányomnak lett egy új osztálytársa, eléggé összebarátkozott a kislánnyal, ezért múlthéten meghívtuk ebédre. (13 éves)
Rántott hús volt körettel, leves meg egy kis desszert. A kislány csak ámult, úgy evett mint akit otthon éheztetnek vagy nem tudom. De jól esett hogy ízlik neki a főztöm.
Most pénteken pedig a lányom aludt ott a lánynál (itt laknak egy utcával arrébb), ott is vacsorázott.
A lányom mesélte, hogy a barátnője anyukája (elváltak a szülei) nem tud főzni, ezért néha rendelnek kaját, vagy szendvicset esznek. A kislány anyukája soha nem tanult meg főzni, mert volt bejárónőjük, aki mindent megcsinált helyette.
A lányomon keresztül megkért a kislány, hogy tanítsam meg főzni...mert az anyukájához hiába is fordulna, ő még a rántottát is elrontja.
Nem tudom, hogy a házimunkához ért e, állítólag a kislány nagymamája besegít a háztartásban.
(Nekem ciki lenne, ha egy vendég jönne vacsorára és én rendelt kaját tálalnék fel)
Lehet valaki jó szülő attól, hogy nem főz, egészen addig, amíg a gyermek megkapja azt, amire igénye/szüksége van. Itt az a gond, hogy nincs apuka, vagy bárki más, aki főzne a családnak, és így a kislány kimarad egy csomó mindenből, aminek szeretne részese lenni.
Kérdező, az anyukával nem tudsz összebarátkozni? Csinálhatnátok azt, hogy belead valamennyi pénzt, és minden pénteken kettővel több főre főztök, és akkor az anyuka is ehet főtt ételt veletek és talán ráragad valami a nagy tudományból.
A kislánynak is a hátrányára válik idővel, ha egyáltalán nem tud főzni. Te is írtad, sosem látott még nyers csirkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!