Titeket mennyire engednek el a szuleitek? Kort is irjatok!
Figyelt kérdés
Lany vagyok, a 15ot toltom de ugy erzem anya keveset enged nekem, pedig erettebb vagyok. Apam nincsen anyammal a feltesommal es anyam ferjevel lakom.2013. okt. 26. 09:36
21/28 Emberek válasza:
Igaz én fiú vagyok, de engem sem enged olyan nagyon el anyám itthonról, pedig tudja, hogy megbízhat bennem. Talán az játszik itt, hogy olyan környéken lakom, ahol nem nagyon érdemes későn járkálni. Így max 9-ig enged el budapest egyik elég rossz környékén hétköznap.
22/28 anonim válasza:
13-17 éves koromig utolsó buszig mehettem el, ami azt jelentette, hogy fél 12-re értem haza. Kisebb koromban 18-19 órára haza kellett érnem. 18 éves korom óta anyának mindegy, hogy mikor, meddig, hol vagyok.
22N
23/28 anonim válasza:
hétköznaponta suli után maradok 2-3 órát a barátokkal, de a péntek-szombat éjszaka az enyém, oda megyek ahova szeretnék, természetesen szólnom kell a szüleimnek :) de mivel kitünő tanuló másodikos gimnazista vagyok úgy vannak vele, hogy amíg a tanulás rovására nem megy addig természetes :) 16L
24/28 A kérdező kommentje:
hetkoznap en nm mgyek senkivel sehova vagy csak ritkan es a kornyekre. es koszi a valaszokat
2013. okt. 26. 14:51
25/28 anonim válasza:
Engem is bárhová elengednek. 24L
Amúgy ennyi idősen is bármeddig elengedtek, volt olyan, hogy este 9-kor kezdődött az élet, nem is egyszer. De én akkor is elmentem, ha nem engedtek.
26/28 anonim válasza:
21éves srác vagyok hát addig vagyok bárhol amíg én akarok de néha anyámnak is vannak hülye pillanatai amit nem szorgalmazok!
27/28 anonim válasza:
lassan 19 vagyok, bármikor elengednek, akkor jövök haza amikor akarok, ez lehet akár napfelkelte után is :D
28/28 IviczK válasza:
Én még csak 12 vagyok, de a szüleim elengednek egyedül korizni, vagy moziba, esetleg a mekibe. Amikor le szeretnék menni akkor olyan 6-7-8- ig leengednek. Bíznak bennem... Mondjuk én amúgy sem vagyok az a belhés fajta... Inkáb az a nyugodt "jókislány" kategória:D:D:D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!