Nem engednek suliba, mit tegyek?
Pénteken mentő vitt a sürgősségire, mert nagyon rosszul voltam. Ott kiderült, hogy epeköveim vannak és amilyen hamar csak lehet, meg kell műteni, mert már be is van gyulladva. Pénteken este toltak a műtőbe, éjfélkor már magamnál voltam.
Tegnap délután jöhettem haza. Péntek hajnaltól egészen szombat reggelig alig kelhettem fel az ágyból, infúziót kaptam.. Tegnap délutánig enni alig tudtam, mert hagyományos műtétem volt és nagyon nagy a heg.
Halálra untam már magam itthon, utálok egyedül itthon lenni.. Utálok feküdni az ágyban, mert utána nem tudok egyedül felülni sem, annyira fáj...
Nos a kérdésem.. Nagyon szeretnék már suliba menni, nem bírom itthon, de a szüleim egyszerűen nem engednek. Azt mondták, rám zárják az ajtót...
Mit tegyek? Nem tudok még jövőhéten is itthon maradni (addig kéne..), egyszerűen megőrülök!!
*menni alig tudtam
Most is nehéz a mozgás, de suliba úgy se kell nagyon mozogni..
Meg az az érvük, hogy szét fog nyílni a hegem.. Hát ma reggel ahogy próbáltam egyedül felülni, szétnyílt az egész a varrásig..
Ennél jobban nem tud :D
Ne siettesd, bírd ki azt az 1 hetet, és akkor menj iskolába, ha már rendbejöttél. Ha annyira fáj, hogy még felülni sem bírsz egyedül. akkor nem lenne jó a padban sem ülni egész nap, és ott nem tudsz lefeküdni, no és még el is kell menni, meg hazajönni a suliból.
Nézzél jó filmeket, olvass, fejts rejtvényt, foglald el magad és gyógyulj meg.
Mert a bőröd nem tud elszakadni igaz? Hogy a varrás kijöjjön. Vagy nem jutnak bele baktériumok és okoznak gyulladást, ami miatt még egy műtét és antibiotikumos kezelés várna rád, igaz?
Téged az ágyhoz kellene kötözni.
Hát azért nem vagyok hlye :)
Le van kötve az egész seb, nehogy elfertőződjön, ettől kicsit betegesen félek...
Főleg mivel egész nap unatkozok, sokat agyalok ilyenen
Azért nem annyira friss seb, hogy a varratnál is elszakadjon.
Próbáltam széthúzni kicsit, nem ment...
Szerintem nagyon szexik a hegek, szóval nem bánnám, ha kicsit jobban is szétnyílna
Hát ez vagy kamu kérdés, vagy valami nincs rendben veled. Egyfelől részletesen ecseteled, hogy milyen szörnyű volt, meg mennyire félsz... Másfelől pedig kockáztatni akarod az életed, mert unatkozol...
Szerintem ezt a kérdést is unalomból írtad csak ki, te magad sem gondolhatod komolyan!
Inkább olvass, tanulj, TV-zz...
Pihenj és jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!