Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engednek suliba, mit tegyek?

Nem engednek suliba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pénteken mentő vitt a sürgősségire, mert nagyon rosszul voltam. Ott kiderült, hogy epeköveim vannak és amilyen hamar csak lehet, meg kell műteni, mert már be is van gyulladva. Pénteken este toltak a műtőbe, éjfélkor már magamnál voltam.

Tegnap délután jöhettem haza. Péntek hajnaltól egészen szombat reggelig alig kelhettem fel az ágyból, infúziót kaptam.. Tegnap délutánig enni alig tudtam, mert hagyományos műtétem volt és nagyon nagy a heg.

Halálra untam már magam itthon, utálok egyedül itthon lenni.. Utálok feküdni az ágyban, mert utána nem tudok egyedül felülni sem, annyira fáj...

Nos a kérdésem.. Nagyon szeretnék már suliba menni, nem bírom itthon, de a szüleim egyszerűen nem engednek. Azt mondták, rám zárják az ajtót...

Mit tegyek? Nem tudok még jövőhéten is itthon maradni (addig kéne..), egyszerűen megőrülök!!

2013. okt. 15. 16:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A szörnyű csak a fekvés, pihenés benne.

Egyáltalán nem féltem, most se félek.

Barátnőin nincsenek, a barátom pedig nem jön át..

2013. okt. 15. 16:21
 12/27 anonim ***** válasza:
mire meg mehetnél suliba őszi szünet lesz szal szoptad. :D
2013. okt. 15. 16:22
 13/27 anonim ***** válasza:
Kamuci. :)
2013. okt. 15. 16:22
 14/27 A kérdező kommentje:

Most ez komoly?? Azt hittem még lesz 1 hetem menni és csak utána lesz szünet..

Nem mondjátok komolyan, hogy 1 hónapig itthon kell döglenem...

2013. okt. 15. 16:23
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak eltört a lába, 2 csavar kapott a bokájába. A gipsz levétele és a csavarok eltávolítása után még két hétig nem állhatott volna rá.

Persze ő már nem akart 1 lábon szökdelni, az meg úgysem terhelés, ha csak egy pillanatra áll rá. Pár nap múlva már a lépcsőzés is ment. (az ellenkezőjéről nem lehetett meggyőzni)

Eredmény: újabb műtét, 8 centis vágás a lábán, állandó csavarok a bokájában, amiket nem vesznek ki, és még 5 hét fekvőgipsz.

Szerinted megéri türelmetlennek lenni?

2013. okt. 15. 16:25
 16/27 A kérdező kommentje:
De bsszus így, hogy nem mozgok sokat, még trombózisom is könnyen lehet.. Ezért is mennék..
2013. okt. 15. 16:26
 17/27 anonim válasza:
:D
2013. okt. 15. 16:29
 18/27 A kérdező kommentje:
Vicces vagy sem, ha trombózisom lesz még véletlen sem kelhetek fel.. :) Már ha időben bevisznek kórházba és nem döglök meg addig
2013. okt. 15. 16:32
 19/27 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, olvasgass,csak hogy ne unatkozz.

2013. okt. 15. 16:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Mutet utan nem kell trombozis injekciot adnod magadnak? Foleg nagy vagasu hagyomanyos mutet utan? erdekes.
2013. okt. 15. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!