Nem engednek suliba, mit tegyek?
Pénteken mentő vitt a sürgősségire, mert nagyon rosszul voltam. Ott kiderült, hogy epeköveim vannak és amilyen hamar csak lehet, meg kell műteni, mert már be is van gyulladva. Pénteken este toltak a műtőbe, éjfélkor már magamnál voltam.
Tegnap délután jöhettem haza. Péntek hajnaltól egészen szombat reggelig alig kelhettem fel az ágyból, infúziót kaptam.. Tegnap délutánig enni alig tudtam, mert hagyományos műtétem volt és nagyon nagy a heg.
Halálra untam már magam itthon, utálok egyedül itthon lenni.. Utálok feküdni az ágyban, mert utána nem tudok egyedül felülni sem, annyira fáj...
Nos a kérdésem.. Nagyon szeretnék már suliba menni, nem bírom itthon, de a szüleim egyszerűen nem engednek. Azt mondták, rám zárják az ajtót...
Mit tegyek? Nem tudok még jövőhéten is itthon maradni (addig kéne..), egyszerűen megőrülök!!
Nem, nem kaptam, mert tudok járni, a kórteremből senki sem kapott.
Pedig fogamzásgátlót is szedek.
Elég tájékozott vagyok, mert érdekel az egészségügy :) Van itthon elég sok tankönyvem.
Felpolcolni nem tudom a lábamat, mert nem tudom használni a hasizmomat még ennyire
A kórházban sem adtak! Tényleg semmilyen véralvadásgátlót nem kaptam!
Hát a suliban vannak, akikkel jóba vagyok, de annyi pont elég heti. Napi 6-7 óra velük. Nyáron egyáltalán nem igénylem a társaságukat.
A barátom meg dolgozik, este 6-ra érne ide, reggel fél 6-kor kel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!