Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engednek suliba, mit tegyek?

Nem engednek suliba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pénteken mentő vitt a sürgősségire, mert nagyon rosszul voltam. Ott kiderült, hogy epeköveim vannak és amilyen hamar csak lehet, meg kell műteni, mert már be is van gyulladva. Pénteken este toltak a műtőbe, éjfélkor már magamnál voltam.

Tegnap délután jöhettem haza. Péntek hajnaltól egészen szombat reggelig alig kelhettem fel az ágyból, infúziót kaptam.. Tegnap délutánig enni alig tudtam, mert hagyományos műtétem volt és nagyon nagy a heg.

Halálra untam már magam itthon, utálok egyedül itthon lenni.. Utálok feküdni az ágyban, mert utána nem tudok egyedül felülni sem, annyira fáj...

Nos a kérdésem.. Nagyon szeretnék már suliba menni, nem bírom itthon, de a szüleim egyszerűen nem engednek. Azt mondták, rám zárják az ajtót...

Mit tegyek? Nem tudok még jövőhéten is itthon maradni (addig kéne..), egyszerűen megőrülök!!

2013. okt. 15. 16:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

tessék még mindig van.

Gondolom biztos kaptál véralvadásgátló gyógyszert

2013. okt. 15. 16:44
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem, nem kaptam, mert tudok járni, a kórteremből senki sem kapott.

Pedig fogamzásgátlót is szedek.

2013. okt. 15. 16:48
 23/27 A kérdező kommentje:

Elég tájékozott vagyok, mert érdekel az egészségügy :) Van itthon elég sok tankönyvem.

Felpolcolni nem tudom a lábamat, mert nem tudom használni a hasizmomat még ennyire

2013. okt. 15. 16:49
 24/27 anonim ***** válasza:
De a korhazban adtak es ilyen korban biztosan nem lesz rombozisod. de fekve nyugodtan korozhetsz a labfejeddel. Amugy hany eves vagy es miert nincsennek baratnoid? Es a baratod pedig hogyhogy nem ltogat meg?
2013. okt. 15. 17:26
 25/27 A kérdező kommentje:

A kórházban sem adtak! Tényleg semmilyen véralvadásgátlót nem kaptam!

Hát a suliban vannak, akikkel jóba vagyok, de annyi pont elég heti. Napi 6-7 óra velük. Nyáron egyáltalán nem igénylem a társaságukat.

A barátom meg dolgozik, este 6-ra érne ide, reggel fél 6-kor kel..

2013. okt. 15. 17:28
 26/27 A kérdező kommentje:
Na meg messze is laknak a barátnőim, mind a hárman egy messzebbi városban laknak..
2013. okt. 15. 17:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Én megértem a szüleidet. A suliba el kell jutni,haza kell jutni. Busz,akár bkv... Tvzz,olvasgass,eltelik az idő..
2013. nov. 22. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!