Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket mennyire engednek el...

Titeket mennyire engednek el a szuleitek? Kort is irjatok!

Figyelt kérdés
Lany vagyok, a 15ot toltom de ugy erzem anya keveset enged nekem, pedig erettebb vagyok. Apam nincsen anyammal a feltesommal es anyam ferjevel lakom.

2013. okt. 26. 09:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem elengednek a szüleim bármikor, bárhova. 33/N
2013. okt. 26. 09:42
 2/28 anonim ***** válasza:
Engem már semennyire, mert bő tíz évvel öregebb vagyok, de 15 évesen max. este nyolcig engedtek ki. Ami kicsit kevés, de három évvel később úgyis elköltöztem kollégiumba és azt csináltam, amit akartam.
2013. okt. 26. 09:43
 3/28 anonim ***** válasza:
Édesanyám tudta, hogy megbízhat bennem, így ebből sosem csináltunk nagy ügyet, mondjuk nem is voltam az a tipikus bulizós alkat, de 15 éves koromtól szabadon járhattam-kelhettem, persze úgy, hogy előtte ő is megbizonyosodott a biztonságomról. Ha kellett, szívesen eljött értem éjszaka is( ő ajánlotta fel, nem én kértem! :)) Szóval szerencsésnek mondhatom magam...de emellett tudni kell, hogy soha semmilyen bajba nem kerültem, kitűnő tanuló voltam stb. stb... :D
2013. okt. 26. 09:48
 4/28 besenyőpistabácsi ***** válasza:
Én is elengednek a szüleim bármior, bárhová. 58/F
2013. okt. 26. 09:49
 5/28 anonim ***** válasza:
0%
Aha te beszélsz hogy neked ross21 vagyok és sehova se mehetek egyetemen kívűl na akkor én mitmondjak:(
2013. okt. 26. 09:54
 6/28 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigieket :D engem is 8ig engednek ki, akar ittvagyok a telepen. En ezt kevesnek erzem neha. Nem megy a jegyek rovasara mivel 5os tanulo vagyok vagy 4es. Megvan a magamhoz valo eszem, nem csinalnek semmi balhet. Nagyon sokszor maradok ki dolgokbol viszont...
2013. okt. 26. 09:55
 7/28 A kérdező kommentje:
Lany vagyok es gondolom anyam felt, de felesleges ennyire. Igen azt tegyuk hozza hogy most ez nem a legrosszabb:D
2013. okt. 26. 09:58
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem is elengednek bárhova;P

26/n

15 évesen minden gyerek azt hiszi, hogy "érettebb"

Nagyot tévednek.

A 8 óra reális, engem falun (2000fő) 8-fél 9-ig engedtek el. Esetleg a házunk előtt beszélgethettünk még az unokatesómékkal(ők szomszédjaink voltak) 9-ig, kollégista voktam,ott is 9-ig engedtek ki minket.

17 éves korom után 2-3 havonta elmehettem bulizni. 18 után is kéretkeztem.

19 évesen egyetemen már nem, de ha otthon voltam akkor is szóltam.

2013. okt. 26. 10:05
 9/28 anonim ***** válasza:
Engednek rendesen. 21 éves.
2013. okt. 26. 10:12
 10/28 anonim ***** válasza:

Engem szoktak engedni. Ha este a haverokkal vagyunk kint 11-re kell otthon lenni. De ha mondjuk táncház van vagy valami koncert, akkor hívom apát mikor vége van és jön értem.

Egyébként anya sokkal engedékenyebb mint apa.

15 éves lány vagyok.

2013. okt. 26. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!