Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket mennyire engednek el...

Titeket mennyire engednek el a szuleitek? Kort is irjatok!

Figyelt kérdés
Lany vagyok, a 15ot toltom de ugy erzem anya keveset enged nekem, pedig erettebb vagyok. Apam nincsen anyammal a feltesommal es anyam ferjevel lakom.

2013. okt. 26. 09:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Koleszos vagyok szóval beleszólásuk majdnem nulla, de itthon egy rémálom, sötétedésre mindig haza kell érnem, előtte pedig 2(!!) nappal szólnom,hogy Hova megyek, Kivel, Mit csinálunk, miről beszélgetünk, kivel találkozunk, hányra vagyok itthon.

Sőőt a legújabb alakításuk,hogy kipécézték az egyik barátomat és ha vele elmegyek valahova akkor ÓRÁNKÉNT smst kell ínrom,hogy hol vagyok.

Na ezért vagyok én koleszos.

16L

2013. okt. 26. 10:16
 12/28 anonim ***** válasza:

Hidd el,okkal félt,és nem azért,mert te csinálnál valamit.

Egyébként engem olyan 8ig enged,hétvégén 10ig max,de nem szoktam bulizni járni,mert nem látom értelmét,úgyh teljesen fölösleges megszabni ezeket a "korlátokat".Ha haveroknál megyek bográcsolni,vagy hasonló,oda elenged tovább is(persze nem hétköznap,suli közben.úgy nem is mennék),csak azért ne hajnal 3kor érjek haza.

17/L

17/L

2013. okt. 26. 10:25
 13/28 anonim ***** válasza:
*Bocsi,2x írta oda vmiért a 17/L-t ^^"
2013. okt. 26. 10:25
 14/28 anonim ***** válasza:

hát szerintem egyik szülő sem úgy kezdi elengedni a gyerekét hogy 'na, fiam/lányom betöltötted a 15/16/17/18.at, azt csinálsz amit akarsz'...

én 14-15 éves koromban sokat jártam el barátaimhoz, általában ott aludni, volt aki más városban lakott, de azok mindig nálam 2-3 évvel idősebbek voltak, anyáéknak az volt a feltételük, hogy mutassam meg őket (képen akár), vagy volt olyan is, aki feljött és bemutatkozott, így látták, hogy rendes emberek.

kb 15-16 éves koromban kezdtem el buliba járni, de már akkor elengedtek reggelig, csak meg kellett mondanom hogy hova megyünk, kikkel, mikor jövök, ha odaérek küldtem egy sms-t, esetleg még hajnalban egy 'minden oké' smst és ennyi. aztán mentem haza...

később már csak szóltam hogy 'elmegyünk xy helyre, majd később jövök' és csak 'oké, vigyázz magadra' és el van intézve, mert tudják, hogy megbízhatnak bennem, és ha esetleg úgy bulizok hogy rosszul leszek, vannak olyan normális barátaim, hogy inkább betuszkolnak egy taxiba és a kezembe nyomják az árát minthogy ott hagyjanak egyedül. meg én is inkább taxival járok haza, hogy ne legyen bajom. szerintem ha látják, hogy megbízhatnak benned, akkor inkább el fognak engedni.

19 éves vagyok egyébként, lány

2013. okt. 26. 10:29
 15/28 anonim válasza:

Szia en 17 eves lany vagyok,

en csak szolni szoktam hogy megyek meghogy hova szoval akkor es annyi idore megyek el amennyire akarok, es persze oda ahova nekem jolesik.

2013. okt. 26. 10:48
 16/28 anonim ***** válasza:

Most 28, de 15 tol csak bejelentettem h megyek.

Pasi vok.

2013. okt. 26. 10:59
 17/28 anonim ***** válasza:

15 évesen még nekem is sokat kellett virnyognom, h mehessek bárhová is. hétköznap szó nem volt csavargásról, hétvégén pedig egész heti könyörgés után mehettem esetleg.

18 évesen már nem volt ebből nagy cirkusz, de ez a kitartó szabadságharcnak köszönhető :)

ennek ellenére nem érzem, h kimaradtam volna bármiből is, az egyetemen annyit bulizhattam, hogy még sok is volt :)

2013. okt. 26. 11:02
 18/28 anonim ***** válasza:

12 éves korom körül kezdtem el ,,eljárni" otthonról- kertvárosban laktunk, és a szomszéd utcákban volt egy pár barátnőm. Nyári szünetben ott a telepen bóklásztunk, ilyenkor anya 8-ig engedett el.

15 évesen kb. 9-ig mehettem el, vagy ha tovább voltam, akkor vagy valakinek haza kellett kísérnie, vagy eljöttek értem.

16 évesen elengedtek már bulizni, de a feltétel az volt, hogy taxival megyünk haza, vagy eljönnek értünk.

18 évesen elmentem egyetemre, innentől kezdve már nem voltak korlátok. De ha anyával beszélek esténként, mindig mondom neki, hogy majd ide, vagy oda megyek :)

Ha otthon vagyok, már nem kéredzkedek el, de elmondom, hogy hol leszek, és mikor jövök kb. haza.

22/L

2013. okt. 26. 11:08
 19/28 anonim ***** válasza:
Engem elengedtek mindig, másik városba is egyszer-kétszer volt balhé, hogy akkor most egy hónapig sehova, vagy éjfélre érjek haza. Most 19 évesen már egyáltalán nem szólnak bele, mert pár kirívó esettől eltekintve mindig vigyáztam magamra.
2013. okt. 26. 11:24
 20/28 anonim ***** válasza:

Mikor annyi idős voltam mint most te akkor mindig elengedtek bárhova, más városba is. Annyi kérésük volt akkor, hogy ha oda értem telefonáljak és amikor indulok haza.

Megbíztak bennem és gondolom emiatt sem korlátoztak akkoriban.

Most 23 éves lány vagyok és nem szólnak bele a dolgaimba, egyrészt nehéz is volna, külön élek tőlük a Vőlegényemmel, szóval megvan a saját életem!!

2013. okt. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!