Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimet miért zavarja...

Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?

Figyelt kérdés

Lett egy munkahelyem.Ahol van pár cigány csaj.Velem egy korúak és tök jól elvagyok velük,segítenek is nekem mivel új vagyok ott.Mondjuk én sose voltam olyan,hogy egyből elítélek mindenkit.

Mellesleg ők tényleg normális,dolgozó emberek.

A munkahelyen nem fogok 8-10 évvel idősebb emberekkel barátkozni,mert ők "normális" emberek.

Amikor a szüleimnek meséltem,milyen jó a hangulat meg tök jól érzem magam velük,egyből jött a lehurrogás,hogy ne álljak velük szóba.Ilyen szempontból teszek a szüleim véleményére.Csak nem értem miért kell kiakadni ennyire amikor mondtam,hogy teljesen normálisak,segítőkészek.Mellesleg az én korosztályom.

Ti hogy álltok ehhez a témához?

2013. okt. 19. 22:01
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

én is így voltam csak nem munka helyen ismertem meg.

nem volt barátnőm és egy buliban jöttem össze vele,

nagyon kedves kis aranyos volt, aztán ahogy teltek a napok,hetek, fokozatosan jött elő a jaj alig van mit ennünk, nem tudjuk fizetni a kölcsönt, már jönnek a behajtok nem tudjuk mi lesz, féle duma, megszántam én IDIÓTA és adtam neki 35 ezret.

szerinted ?

két nap múlva úgy felszívódott hogy csak na. A pénzemet azóta sem láttam....

De a kis erőforrást meg találtam a Facebook-on kin él Ausztriában és tudjátok mivel foglalkozik ??? na vajon....

ha akarná 1órás "munkájával" simán vissza tudná adni mert tudja hogy hol lakok, de azt várhatom...

aki cigányban megbízik annak úgy is kell.

én megtanultam egy életre.

2013. nov. 7. 05:45
 42/42 anonim ***** válasza:
Ja és arról nem is szólva, hogy nagy kavarók. Ide is fecsegnek, oda is(mondjuk ilyen van magyarban is). Én azt tartom nagy kétszínűségnek, amikor magyar környezetben játszák a rendest, vagy úgy próbálják tagadni a származásukat, hogy cigányoznak, miközben csak rá kell nézni a fejükre. De ha cigányok közt vannak, akkor már nem tagadják...Lehazudják a csillagot is az egekről, minden kollégának mást adnak elő..
2014. jan. 8. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!