Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimet miért zavarja...

Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?

Figyelt kérdés

Lett egy munkahelyem.Ahol van pár cigány csaj.Velem egy korúak és tök jól elvagyok velük,segítenek is nekem mivel új vagyok ott.Mondjuk én sose voltam olyan,hogy egyből elítélek mindenkit.

Mellesleg ők tényleg normális,dolgozó emberek.

A munkahelyen nem fogok 8-10 évvel idősebb emberekkel barátkozni,mert ők "normális" emberek.

Amikor a szüleimnek meséltem,milyen jó a hangulat meg tök jól érzem magam velük,egyből jött a lehurrogás,hogy ne álljak velük szóba.Ilyen szempontból teszek a szüleim véleményére.Csak nem értem miért kell kiakadni ennyire amikor mondtam,hogy teljesen normálisak,segítőkészek.Mellesleg az én korosztályom.

Ti hogy álltok ehhez a témához?

2013. okt. 19. 22:01
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
79%
ja, persze. en is igy kezdtem ezekkel. lehuztak ezer frankkal minimum, es egy laptoppal....ami most jol jönne, mert ez az öreg gep a halalan van, semmi ekezetem nincs...szoval ciganyokkal nagyon vigyazz. nem vagyok fajgyülölö de velük sokszor megszivtam...
2013. okt. 19. 22:05
 2/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem fogadod el a óvatosságot, a saját tapasztalataid alapján fogsz rájönni, csak megrázkódtatóbb lesz.
2013. okt. 19. 22:06
 3/42 besenyőpistabácsi ***** válasza:
87%
Kedvesen, barátságosan fogják kilopni a szemed, tök jól fogod érezni magad közben, mert észre sem veszed, utána neked is lesznek előítéleteid!
2013. okt. 19. 22:10
 4/42 A kérdező kommentje:
Nem akarom őket felhívni magunkhoz vagy ilyesmi,csak a munkahelyen lógok velük.Itthonra csak is olyan embert hívok akit rég ismerek,nyilván egy hetes ismeretségből senkit sem hívok fel.Egyik csajjal közös a szekrényünk és érdekes nem lopott meg.Melóhelyre 300 ftnál többet nem viszek,mert a büfé rohadt drága,kaját és innivalót viszek.
2013. okt. 19. 22:12
 5/42 anonim ***** válasza:
95%
Barátkozni lehet, de csak óvatosan. Ne nagyon adjál nekik kölcsön semmit, pénzt meg pláne ne. Bár azt magyarnak sem ajánlott.
2013. okt. 19. 22:12
 6/42 besenyőpistabácsi ***** válasza:
98%
A 3#-as hozzászólót nem egészen pontosan értem, mit szeretne kérdezni ezzel a témával kapcsolatban!
2013. okt. 19. 22:13
 7/42 A kérdező kommentje:
Melóhelyen kivűl egyikkel sem találkozok,elég nehezen lopnának meg ha akarnának,de nem hinném,hogy ők megtennék.Ellenben egy gimis osztálytársam aki nem cigány több hónapon keresztül lopkodta a pénzünket(2 éve volt ez).
2013. okt. 19. 22:16
 8/42 A kérdező kommentje:

Pénzt családon kivül senkinek sem adok kölcsön.

Meg mint írtam 300 ftnál nincs több nálam a melóhelyen.

2013. okt. 19. 22:18
 9/42 A kérdező kommentje:
3-as kicsit eltéveszteted a dolgokat :D
2013. okt. 19. 22:19
 10/42 anonim ***** válasza:
70%
Csak majd ne gyere panaszkodni ide. Mi szóltunk.
2013. okt. 19. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!