Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?
Lett egy munkahelyem.Ahol van pár cigány csaj.Velem egy korúak és tök jól elvagyok velük,segítenek is nekem mivel új vagyok ott.Mondjuk én sose voltam olyan,hogy egyből elítélek mindenkit.
Mellesleg ők tényleg normális,dolgozó emberek.
A munkahelyen nem fogok 8-10 évvel idősebb emberekkel barátkozni,mert ők "normális" emberek.
Amikor a szüleimnek meséltem,milyen jó a hangulat meg tök jól érzem magam velük,egyből jött a lehurrogás,hogy ne álljak velük szóba.Ilyen szempontból teszek a szüleim véleményére.Csak nem értem miért kell kiakadni ennyire amikor mondtam,hogy teljesen normálisak,segítőkészek.Mellesleg az én korosztályom.
Ti hogy álltok ehhez a témához?
A szüleid egy generációval tapasztaltabbak nálad, hallgass rájuk, nem véletlenül óvnak a cigányoktól. Ezek a cigánylányok elmondják a barátjuknak (bocs stricijüknek) hogy veled barátkoznak aztán majd jönni fognak hogy adj kölcsön nekik, aztán megint adj, aztán még többet "különben megölünk. "
Majd úgy is megtapasztalod, hogy milyenek csak annyit tegyél meg hogy nyitott szemmel jársz és óvatosabb leszel.
Óvatos vagyok és nem bízok meg senkiben.DE ezt már írtam!!!!
És igen vannak dolgozó cigányok is, 100-200 emberből 3 húha akkor már biztos szar munkahely -.-
Időm barátkozni meg azért van,mert vannak szünetek és olyan a munka ha nincs megrendelés akkor 10-15 percig is ülünk és várunk.Illetve mivel új vagyok sokszor oda jönnek segíteni,mert őket osztották mellém.
Kár volt a kérdést kiírnom.
Én a szüleimre hallgatnék.
Lógj velük kevesebbet úgy , hogy ők ezt ne vegyék észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!