Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimet miért zavarja...

Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?

Figyelt kérdés

Lett egy munkahelyem.Ahol van pár cigány csaj.Velem egy korúak és tök jól elvagyok velük,segítenek is nekem mivel új vagyok ott.Mondjuk én sose voltam olyan,hogy egyből elítélek mindenkit.

Mellesleg ők tényleg normális,dolgozó emberek.

A munkahelyen nem fogok 8-10 évvel idősebb emberekkel barátkozni,mert ők "normális" emberek.

Amikor a szüleimnek meséltem,milyen jó a hangulat meg tök jól érzem magam velük,egyből jött a lehurrogás,hogy ne álljak velük szóba.Ilyen szempontból teszek a szüleim véleményére.Csak nem értem miért kell kiakadni ennyire amikor mondtam,hogy teljesen normálisak,segítőkészek.Mellesleg az én korosztályom.

Ti hogy álltok ehhez a témához?

2013. okt. 19. 22:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
23-as voltam. Ez részemről nem előítélet hanem a tapasztalatokból kialakult "utóítélet", de nevezd ahogy akarod. Az alatt a pár hónap alatt annyit megtanultam, hogy SOHA nem fogok megbízni egyetlen cigányban sem. Ott is azok vádoltak be hamisan akiben a legjobban megbíztam és akiket normálisnak hittem.
2013. okt. 20. 09:25
 32/42 anonim ***** válasza:
26%
Annak, aki lepontozott, remélem, téged majd a tolvaj orvos kezel. Én a cigány ápolónőt választom.
2013. okt. 20. 09:47
 33/42 anonim ***** válasza:
37%

A szüleid egy generációval tapasztaltabbak nálad, hallgass rájuk, nem véletlenül óvnak a cigányoktól. Ezek a cigánylányok elmondják a barátjuknak (bocs stricijüknek) hogy veled barátkoznak aztán majd jönni fognak hogy adj kölcsön nekik, aztán megint adj, aztán még többet "különben megölünk. "

Majd úgy is megtapasztalod, hogy milyenek csak annyit tegyél meg hogy nyitott szemmel jársz és óvatosabb leszel.

2013. okt. 20. 10:47
 34/42 anonim ***** válasza:
69%
Cigányok és dolgoznak is? HAHAHA kamu kérdés-
2013. okt. 20. 10:48
 35/42 anonim ***** válasza:
77%
Hjaj gyerekek, ha ezeket a kommenteket mártin súlc és zsozé mánuel bárózó látná... Hát micsoda rásszizmus ez. Be is bizonyítom nektek, holnap keresek egy házat a cigánysoron és beköltözöm oda! Könyvet írok róla,amit kiadok.
2013. okt. 20. 14:13
 36/42 anonim ***** válasza:
Majd szólj, ha kiadták a könyved! Szívesen elolvasnám. :)
2013. okt. 20. 14:52
 37/42 A kérdező kommentje:

Óvatos vagyok és nem bízok meg senkiben.DE ezt már írtam!!!!

És igen vannak dolgozó cigányok is, 100-200 emberből 3 húha akkor már biztos szar munkahely -.-

Időm barátkozni meg azért van,mert vannak szünetek és olyan a munka ha nincs megrendelés akkor 10-15 percig is ülünk és várunk.Illetve mivel új vagyok sokszor oda jönnek segíteni,mert őket osztották mellém.

Kár volt a kérdést kiírnom.

2013. okt. 20. 17:19
 38/42 anonim ***** válasza:

Én a szüleimre hallgatnék.

Lógj velük kevesebbet úgy , hogy ők ezt ne vegyék észre.

2013. okt. 20. 19:45
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyárban dolgozol? Én is, és nekem is van/volt cigány kollégám, kollégáim. De nekem alapból nem jön be a többségük beképzelt stílusa. Elbeszélgetek azokkal, akikkel lehet, de semmi közelebbi. Tesóm haverkodik velük, ráadásul a putrisokkal, pedig már ő is megjárta velük többé-kevésbé. Szerintem sem lehet bennük bízni. Legyen velük egy kis nézeteltérésed, rögtön kimutatják az igazi arcukat.
2013. okt. 20. 22:44
 40/42 anonim válasza:
Ez de jó.. Eddig mindig azon sírtak páran ( tisztelet a kivételnek ) hogy a cigányok nem dolgoznak. Most van egy hely ahol 3 cigány lány is dolgozik erre : "Igényes egy munka hely lehet." Látom ti sem tudjátok eldönteni mit is akartok :D Kérdésre : Akkor bíz meg valakiben ha megérdemli. Ha jól el vagy velük barátkozz, ha nem , hát nem. Ennyi.
2013. okt. 24. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!