Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?
Lett egy munkahelyem.Ahol van pár cigány csaj.Velem egy korúak és tök jól elvagyok velük,segítenek is nekem mivel új vagyok ott.Mondjuk én sose voltam olyan,hogy egyből elítélek mindenkit.
Mellesleg ők tényleg normális,dolgozó emberek.
A munkahelyen nem fogok 8-10 évvel idősebb emberekkel barátkozni,mert ők "normális" emberek.
Amikor a szüleimnek meséltem,milyen jó a hangulat meg tök jól érzem magam velük,egyből jött a lehurrogás,hogy ne álljak velük szóba.Ilyen szempontból teszek a szüleim véleményére.Csak nem értem miért kell kiakadni ennyire amikor mondtam,hogy teljesen normálisak,segítőkészek.Mellesleg az én korosztályom.
Ti hogy álltok ehhez a témához?
Én ismerek egy párt ismerösem körébe akik normálisak, de ők soha nem kérnek tőlem pénzt és nem húznak le megbízhatóak, sőt egyszer ők adtak nekem kölcsönbe egy laptopot, mer rossz volt a gépem.
De és ez egy K...a nagy DE az összes többivel csak negatív tapasztalataim vannak, szóval nem azt állítom h mind rossz de 100-ból 95 az nem kicsit problémás.
Vigyázz velük.
"Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?"
Mert tudod, van egy mondás, madarat tolláról, embert barátjáról... szóval ok, hogy kollégák, lehet velük kollegiális a viszony, de a barátkozásnak k.vára nem örülnék, ha az én gyerekem lennél.
Ha meglopni nem is tudnak, de a lényeg: NE BÍZZ BENNÜK!
A második legfontosabb szabály,hogy soha ne bízz meg senkiben.
Az első: soha ne bízz meg egy cigányban.
Nekem is volt ilyen "barátom" ment a tesózás, mindenünket megosztottuk, aztán szépen lefarolt.
Ismerek jó néhány cigányt, elvagyok velük, ugyan olyan jó fejek tudnak lenni mint egy magyar, de kétszer nagyobbat szúrnak a hátadba mint egy magyar.
Értem én,de a mai világban bárki meglophat és okozhat lelki sérülést.Elmondom a MAGYAR ember társaim okoztak nekem eddig a legtöbb gondot,miattuk voltam egy lelki idegroncs! meg mint írtam egy gimis osztály társ MAGYAR!! lopott meg minket.
Persze lehet majd pofára esek,de nem érdekel,meglopni nem tudnak,megbántani meg szint úgy nem mivel amióta a MAGYAR ember társaim földbe tiportak azóta elég bizalmatlan lettem mindenkivel.Így semmi olyat nem mondok/teszek amiből később én jönnék ki rosszúl.
Voltak cigány osztálytársaim az áltit és a gimit nézve egyik se lopott sose,normálisak voltak. Mint mindenhol a családi háttér sokat számít.
Nem azt mondom,hogy a cigányok szentek,mert tudom,hogy sok köztük a lopós,hazudós miegyéb.De az a 3 lány akivel barátkozok normálisak.
Am nem azért,de akit 20 meg nem tudom hány ezer ft-al megloptak az a ti hibátok.Minek adtok ennyit egy embernek.
Lehet én vagyok a hülye,de a legjobb bnőmnek sem adtam ezer ftnál többet kölcsön soha.Inkább mondom,hogy nincs.Aztán gondoljon amit akar.
Aztán majd mikor szépen kitudakolták hol laksz, kivel, mitek van, mikor vagytok otthon
hirtelen betörnek hozzátok, és persze a 3 lány akkor is melletted lesznek és vigasztalnak
engem nem zavar ha barátkozol velük, de maradjon is szimplán munkakapcsolat
"Értem én,de a mai világban bárki meglophat és okozhat lelki sérülést.Elmondom a MAGYAR ember társaim okoztak nekem eddig a legtöbb gondot,miattuk voltam egy lelki idegroncs! meg mint írtam egy gimis osztály társ MAGYAR!! lopott meg minket. "
1.Ha ennyire elfogult vagy minek kérsz tanácsot.
2.Én sokkal több lelki sérülést szenvedtem sötét bőrű embertársaimtól mint a magyaroktól, és szerintem ezzel nem vok egyedül.
De ha neked ez így jó te dolgod,majd megtapasztalod saját magad csak nehogy aztán fájlon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!