Szüleimet miért zavarja annyira, hogy cigányokkal barátkozok?
Lett egy munkahelyem.Ahol van pár cigány csaj.Velem egy korúak és tök jól elvagyok velük,segítenek is nekem mivel új vagyok ott.Mondjuk én sose voltam olyan,hogy egyből elítélek mindenkit.
Mellesleg ők tényleg normális,dolgozó emberek.
A munkahelyen nem fogok 8-10 évvel idősebb emberekkel barátkozni,mert ők "normális" emberek.
Amikor a szüleimnek meséltem,milyen jó a hangulat meg tök jól érzem magam velük,egyből jött a lehurrogás,hogy ne álljak velük szóba.Ilyen szempontból teszek a szüleim véleményére.Csak nem értem miért kell kiakadni ennyire amikor mondtam,hogy teljesen normálisak,segítőkészek.Mellesleg az én korosztályom.
Ti hogy álltok ehhez a témához?
Most tanácsot akarsz vagy bebizonyítani, hogy neked van igazad? Tudod mit teszek rá mit csinálsz, egész nyugodtan menj fejjel a falnak, másból úgy sem fogsz tanulni. A szüleidnek mellesleg tökéletesen igaza van. Az enyéimnek is az volt anno mikor óvva intettek tőlük én se hittem nekik, pont így bizonygattam, hogy ők látják rosszul. Azután a 6. betörés és a "szerencsére" csak képletes hátba szúrás után örültem, hogy egyáltalán el tudok költözni.
Ez vár rád is, de természetesen okoskodj csak nyugodtan.
Milyen munkahely az, ahol 3 ciganylany kollega vesz korul???
Hany eves vagy? Ha ket eve meg gimis voltal, akkor nem lehetsz tobb 20-21-nel. Na ez az a kor, amikor az ember azt hiszi, h felnott, felelossegteljes, jo emberismero, "engem nem lehet atverni" tipus. Kis ido mulva /sajat karan/ kiderul, h rosszul hitte. :-(
Csak azt nem ertem, h minek irtad ki a kerdest, ha nem latod be, a szuleidnek /sajnos/ igaza van? Eddig minden valaszolo ugyanezen az allasponton van, szerinted miert?
Én akárhol dolgoztam, cigány nem volt munkatársam.
Legfeljebb segílyért gyüttek.
1. Persze, hogy nem lopnak meg, ha 300Ft van csak nálad. Ha annyira biztos vagy magadban, akkor rakj a szekrényedbe egy 10ezrest, garantálom nap végére nem lesz ott.
2. A cigányokat nem ítéled el, de 10 évvel idősebb emberekkel már nem vagy hajlandó barátkozni? Érdekes értékrend.
3. Jó, hogy ráérsz barátkozni a munkahelyeden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!