Apámtól kaptam ezt a kedves beszólást, ezzel mit akarhat elérni?
-Mit zabál ez már megint?
-Akkora a segge, mint egy állatnak.
-Hogy nem szégyelli magát?
75 kg vagyok 170 cm-hez.
Már nem azért, de álljon már meg a menet!
Egy apa, egy szülő, HOGY engedhet meg magának (ráadásul a saját gyerekével szemben) ilyen mocskos, undorító, alpári, kulturálatlan, és bunkó stílust? Meg akik itt védik....ez aztán a szülőhöz méltó viselkedés mi? Ha a gyerekünkkel akármilyen probléma van (mind1, hogy kicsi v nagy), akkor komolyan az az itt kommentelők többsége szerint a megoldás, hogy lealázzuk a sárga földig, lábbal tiporjuk az önbizalmát, és elkönyveljük, hogy szülő létünkre f@ szán helyre tettük a gyereket?
Undorító szülők lesznek az olyan kommentelőkből, akik szerint az apukával a világon semmi gond sincs.
Kérdező, NE foglalkozz vele. Ha megint beszól, akkor oszd ki, és ne törődj vele, mit mondd utána. Mondd meg neki, hogy büszke lehet magára, amiért ilyen ocsmány, kocsma stílust enged meg magának, és mondd meg, hogy te nem vagy őrá kíváncsi, max akkor, ha kulturáltan tud megnyilvánulni, hisz te a lánya vagy, és nem valami kocsmai r*bi.
Ha nekem apám ilyet beszólna, iszonyatosan összemenne az én szememben. Hányok az ilyen kocsmai bunkó stílusú emberektől, az ilyet tisztelni sem tudom. Mire fel? Akinek annyira nincs igénye, hogy a saját gyerekéhez ne úgy szóljon, mint valami senkiházihoz, az nem szülő.
Én tuti visszaszóltam volna neki valami ízeset, hogy észre vegye magát, ha meg nem, minimálisra csökkenteném vele a kommunikációt. Nekem az ilyen stílusú tajböszmékre nincs szükségem, még ha az apámnak mondja magát, akkor sem.
Látom, hogy az összes otthon punnyadó, zabagép egyetért veled.
"Husika" meg "homokóra alkat".
he..he..he...
Mindegyik olyan elnéző magával szemben.
Na meg "alig esznek pár falatot egész nap".
Hát persze.
:)
Természetesen nagyon sok pasasnak bejön ez az alkat, de ott a pasast is érdemes megnézni, mert esélyes, hogy egy lúzer, aki csak képen látott közelről normális alakú hölgyet...
Persze azért tenni kellene, hogy ki is nézzen valaki normálisan, és izom legyen a popóján, ne pedig a háj rengjen rajta minden lépésnél.
Amíg az igényes lányok izzadnak az edzőteremben,
ti csak üljetek naphosszat a tv előtt és tömjétek befelé a chipset.
Na csááá...
(Lehet lepontozni, de attól te még dagadt maradsz.)
Utolsó, szerintem te meg sem olvasni, sem értelmezni nem tudsz.
Azt, hogy valaki túlsúlyos, meg lehet említeni normális, kulturált hangnemben is. Vagy neked otthon a kérdező által említett hangnem teljesen normális?
Az, hogy valaki túlsúlyos, senkit sem érdekel. Ő problémája, ha így érzi jól magát, akkor így érzi jól magát. De te mennyire örülnél annak, ha apád vagy anyád ilyen szép szavakkal illetne, ilyen utcai stílusban, amit feltételezem nem viccnek szánnak? Nekem ne mondd, hogy megfogadnád a tanácsukat, vagy elgondolkoznál.
Én saját magamat vágnám szájon, ha ilyen alpári, kocsmai paraszt stílust engednék meg magamnak a gyerekemmel szemben, főleg, hogy semmi olyat nem csinált.
Akkor ezek szerint én sem vagyok igényes, mert a 64 kilómmal nem izzadok a konditeremben :) Persze, természetesen most is épp tömöm az arcomba a szaftos csipszet, és morzsákat köpködve csapkodom a billentyűzetet, hogy márpedig én nem vagyok kövér... Hogyne. Itt elsősorban az apa stílusával van gond; amit, és ahogyan megengedett magának a lányával szemben, akit elvileg szeret.
23/N
"Természetesen nagyon sok pasasnak bejön ez az alkat, de ott a pasast is érdemes megnézni, mert esélyes, hogy egy lúzer, aki csak képen látott közelről normális alakú hölgyet... "
Baromi jó pasim van, ezzel mellé fogtál. 100 kilós ismerősömnek egy 190 centis szőke kék szemű, jól kvalifikált párja van, és mikor megismerkedtek, akkor is ennyi kiló volt. 17 éve vannak együtt teljes boldogságban.
Annyit kellene megérteni, hogy azért mert neked nem tetszik, másnak még tetszhet. Nézzen ki bárhogy!
Mondom, küldj képet, én is küldök és majd kölcsönösen szidhatjuk egymást. Jó? Vagy ahhoz nincs merszed? Nem mered vállalni a képed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!