Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámtól kaptam ezt a kedves...

Apámtól kaptam ezt a kedves beszólást, ezzel mit akarhat elérni?

Figyelt kérdés

-Mit zabál ez már megint?

-Akkora a segge, mint egy állatnak.

-Hogy nem szégyelli magát?

75 kg vagyok 170 cm-hez.

2013. okt. 7. 21:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
23%
Na mégis, mit akarhat apád elérni? Szerinted? AZT, HOGY ODAFIGYELJ AZ ÉTRENDEDRE, ne egyél annyi szénhidrátot és hetente 3-4 alkalommal emeld meg a popód és sportolj! Most 75 kiló vagy, az még oké, de ha ugyanígy folytatod, akkor 5 éven belül 85 leszel, 10 év múlva 95... Legyél már igényesebb a külsődre.
2013. okt. 7. 23:23
 22/38 anonim ***** válasza:
13%

Mi lenne ha lazabban venned az eletet, es nem jonne ide Hamupipoke 1bol sirni, ha ilyen aprosagokon kiakadsz mi lessz veled az eletben?

Masresz vszinu teged is zavar a tobblet, amugy nem lennel itt.

Amugy annyira nem durva attol fugg hogy van elosztva.

2013. okt. 8. 00:04
 23/38 A kérdező kommentje:

66%-os, köszönöm, lelket öntöttél belém, már komolyan megijedtem, hogy ennyien egyetértenek az apám módszerével.

Akár úgy is fogalmazhattam: komolyan azt hiszi az édesapám, hogy ilyen stílussal, bántással meg tud győzni, hogy leadjam a felesleges kilóimat.

Valóban, ha körbenézek, rengeteg olyan lányt látok, mint én, hasonló testalkattal. Nem folyok szét, minden nap mozgok valamit, edzésben tartom magam. Mostantól az étkezésemre is odafigyelek, szerencsére anyukám apám helyett is próbál támogatni, segíteni. :)

2013. okt. 8. 00:17
 24/38 anonim ***** válasza:
50%

165 centi vagyok és 70 kiló. Husis vagyok ez tény, de egyáltalán nem kövér! Ha így beszélne velem egy ilyen gizda, lehet a falhoz kenném a "sonkás kezemmel" :)

Elhiszem, hogy valaki ezt már a zsírdisznó kategóriába sorol minket, de kikérjük magunknak, mi husik, hogy így beszéljen velünk bárki! Mindenki megtarthatja magának a véleményét, mert mindenkinek van hibája! Mutass egy képet magadról, és elkezdelek én is ócsárolni, jó?

Egészséges vagyok, boldog párkapcsolatban élek, a barátom gyönyörűnek tart, és tűrhetetlen ahogy megnyilvánul itt némely ember.

2013. okt. 8. 00:41
 25/38 anonim válasza:
75%
Ne is haragudj meg de édesapád egy tajparaszt.. úgy ahogy azok is akik apáddal egyetértenek.. ha még csak jó célból szól be ez így akkor is gusztustalan stílus.. Aki itt eddig leszólta a kérdezőt az nézzen magába.. flegma undorító stílusotokkal elmehettek a pics*ba.. legkönnyebb itt dumálni és osztani az észt.. ez is azért van, mert nem tudjátok mennyire lelkére veszi az ember ha a saját apja ilyet mond neki.. és ne gyertek azzal, hogy jajj ezzel csak jót akar meg ő életét nézi.. mert akkor hülyét kapok.. ha egy apának fontos az, hogy a lánya egészséges legyen nem így közli vele nem ilyen degradált módon.. szánalmasak azok az emberek akik egyetértenek az apjával.. agyhalottak.. ne mondjátok már nekem hogy ha valaki 170 cm és 75 kg az már dagadt disznó, elítélendő.. komolyan ezektől az emberektől önkívületi állapotba tudnám verni magam.. a gond ott van hogy őket kéne.. Neked meg azt mondom, hogy ne hallgass apádra.. egyik füleden be másikon ki, ha nagyon idegesít mond meg neki, hogy nem beszélhet így a saját lányával nem tisztel eléggé.
2013. okt. 8. 00:44
 26/38 anonim ***** válasza:
82%

"Na mégis, mit akarhat apád elérni? Szerinted? AZT, HOGY ODAFIGYELJ AZ ÉTRENDEDRE, ne egyél annyi szénhidrátot és hetente 3-4 alkalommal emeld meg a popód és sportolj!"

Te komolyan úgy értelmezted a "akkora a segged, mint egy állatnak" megjegyzést, hogy "kislányom, csökkentsd a szénhidrátbeviteledet"?

Nem értem azokat, akik őszinte és jóindulatú tanácsnak vennék, ha valakijük rosszindulatúan a szemükbe mondaná, hogy "hájas disznó vagy, fogyjál már le".

2013. okt. 8. 01:00
 27/38 anonim ***** válasza:
78%

Mekkora szakértők vannak itt... 173 centi vagyok, és voltam 73 kiló is, SENKI még csak azt nem mondta, hogy molett vagy husis, mert homokóra vagyok. Nem kör alakúra hízik mindenki, és nem lesz mindenki hurkás meg az a tipikus dagadt kinézetű. Szóval kérdező, holnap reggel ha rádköszön apád, mondd neki röhögve, hogy Csezdmeg, beszél a ropi!!!!!:D

Ja, és együttérzek, nem lehet könnyű egy önkompenzálós gyíkkal élni. (már bocs...)

2013. okt. 8. 01:24
 28/38 anonim ***** válasza:
9%

Nyílván az eszed helyett is háj van, kedbesem, ha ezt a szöveget nem akarod megérteni.

Ugyan, mit takarhat? Gyűlöletet, utálatot, megvetést. Azt, amit egy normális szülő nem mutat a gyereke felé, de még cska nem is érzehet.

Mellesleg a másik problémás tényező itt a kedves anyukád vagy nevelőanyukád. Azért zabálsz, mert a szeretetet ezzel akarod pótolni.

Pszichiáter! Holnap reggel!

2013. okt. 8. 08:03
 29/38 anonim ***** válasza:
57%
Hmm, nekem ez a kedvenc súly csajoknál, a legszexibb alak... :)
2013. okt. 8. 09:16
 30/38 anonim ***** válasza:
24%
Apád egy bunkó, viszont te erősen túlsúlyos vagy. Én 167 cm vagyok és 51 kg. Pont jó. Egy tizest le kéne dobni..
2013. okt. 8. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!