Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hiszi el? Hogy...

Miért nem hiszi el? Hogy tudnám elérni? (Bővebb lent. )

Figyelt kérdés
Igazából nagyon zűrös lány vagyok,nehéz élettel,sok mindenen mentem keresztül,amik rossz hatással voltak rám. A "barátaim" belevittek a rosszba,füveztem. 2 hónappal ezelőtt lebuktam,anya megbüntetett,és jogosan. Most nagyjából lejárt a bünti,mert 2hónappal ezelőtt megígértem neki,megváltozok. Másfél hónapja összejöttem egy sráccal,akit anya nagyon szeretett. Tegnap reggel szakítottam vele,és anya EZÉRT BÜNTETETT MEG.Elvette a telefonom,nem mehetek a nyáron sehova.Ha nem szakítottam volna a barátommal,ez nem lenne így. Viszont anyut is megértem valamilyen szinten,mert én se bíznék meg maximálisan magam az ő helyében..De az szerintem nem fer,hogy amíg együtt voltam a sráccal elengedett szinte mindenhova,nem is szólt ha megittunk a haverokkal 1(!!) sört. Most meg ha egy fél sört is iszok,hepciáskodik,kiabál,én vagyok a szar...:( Mit kéne tennem,hogy anya újból bízzon bennem,és egy kicsit rövidebbre engedné a pórázt???? :( 18 év alatt vagyok.
2013. jún. 21. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
jöjj össze újból azzal a sráccal,biztos jó partinak számít amit az anyukád nem akar elszalajtani
2013. jún. 21. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
belevittek a rosszba??? ugye ezt te se gondolod komolyan, egyszerűen te menőn akarsz viselkedni pedig nem áll jól. tudod mi lesz a következő, kicsapnak a suliból, az is a haverok hibája lesz? anyudnak meg üzenem h nem most kéne megfogni téged azzal már rég elkésett.
2013. jún. 21. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
tudom az a menő mostanság h ki részegebb a másiknál meg h kinek volt több pasija de ne akarj a ribi bnőidre hasonlítani
2013. jún. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!