Apámtól kaptam ezt a kedves beszólást, ezzel mit akarhat elérni?
-Mit zabál ez már megint?
-Akkora a segge, mint egy állatnak.
-Hogy nem szégyelli magát?
75 kg vagyok 170 cm-hez.
Nézd, ha nem látod magadtól, valakinek fel kell rá hívni a figyelmedet...
Eltekintve attól az apróságtól, hogy a túlsúly marha egészségtelen, manapság nem is divatos.
Meg lehet sértődni, le lehet pontozni, de ha odafigyelnél magadra, nem "zabálnál", hanem sportolnál helyette akkor nem lennél kövér. Nem kell a duma a genetikáról meg a hormonzavarról, BÁRKI le tud fogyni optimális testsúlyra. Egy fiatal, 170 centis lánynak az ideális testsúlya pedig nem 75 kg, hanem 56 körül van.
Emberek, ti normálisak vagytok? Az egy dolog, hogy picit túlsúlyos a kérdező (a számok alapján nem kórosan elhízott), de egy APÁNAK így akkor sem lehet beszélni a lányával! Tehet célozgatásokat, mondhatja azt, hogy egy kicsit megint túlzásba vitte az evést, de azt, hogy zabál, nem. Mondhatja, hogy híztál egy kicsit, de azt, hogy akkora a segge, mint egy állatnak, nem. Mondhatja, hogy kicsit jobban odafigyelhetnél magadra, mert neked lesz jobb később, de azt, hogy nem szégyenli magát, azt nem. Ez nem apához méltó viselkedés a véleményem szerint, mert ezek a beszólások nagyon bántóak.
18/L
"-Hogy nem szégyelli magát? "
...és te nem szégyelled magad, hogy kizabálod apádat a vagyonából??
"? Az egy dolog, hogy picit túlsúlyos a kérdező (a számok alapján nem kórosan elhízott),"
De, pont a számok alapján pont az.
Neked mi számít kórosnak, a mázsa felett vagy mi?
Igen, körülbelül egy mázsa felett...
Egyébként meg nem csak a kilókat kell nézni, mert én pl 175 centi vagyok 68 kilóval, a barátnőm ugyanekkora, csak 70 kilós, és mégis soványabbnak látszik. Na és miért? Mert több rajta az izom, és az izom nehezebb, mint a háj..
Hát szerintem sem kórosan "kövér". Én 172 centihez vagyok átlagosan 60-65 kg, és nincs rajtam felesleg.
És ez a bunkó stílus apuka részéről minden, csak nem motiváló. Ha "aggódik" a lányáért, másképp is ki lehet fejezni. Teszem azt kulturáltan.
23/N
Ti veletek meg mi a f*** van?
Szerintetek egy szülőtől nem az lenne az elvárható, ha már állítólag felnőtt ér és értelmes ember, hogy?
Először is példát mutat, egy girhes, gyenge férfiember, milyen alapon szól bármit ilyen stílusban a lányhoz, pusztán mert az meg túlsúlyos? A viselkedése pedig még annyira sem példamutató.Változtasson magán, azzal példát mutathat.
Mint apának, az lenne a kötelessége hogy a jó felé vezesse a gyerekét nem az hogy megalázza.
Mint felnőtt ember, képesnek kéne lennie arra hogy ha tanácsot akar adni a gyereknek, azt értelmes,megfelelő,kulturált módon megbeszélje a gyerekkel közösen. Ötletekkel és tanácsokkal álljon elő, valamint segítse a folyamatban. Esetleg inspirációnak lehet alkalmazni ilyen esetekben, a hergelést, ha a gyerek akarata fogyna. Itt viszont semmi megbeszélés, és tanácsadás nem történt, így itt ez alaptalan, és semmit nem segít elő a gyerekben, leszámítva az önutálatot, az önbizalomhiányt és a depressziót.
Az hogy ennyien az apja viselkedését pártolják az szégyen. Ha ilyen szülők vannak, vagy éppen ilyen leendő szülők, akkor üzenem hogy ne csodálkozzanak ha a gyerek majd bizalmatlan lesz feléjük, megromlik a kapcsolatuk és amint 18 éves lesz megszakítja velük. Legrosszabb esetben pedig szintén ne érje őket meglepetésként ha majd a gyerek bandákban keresi a lelki támaszt, kábítószeres lesz, vagy akár öngyilkos.
Gratulálok mindenkinek!
És egyébként ne foglalkozz ezzel a barommal.
Ha meg fogyni szeretnél akkor kezdj el valamit komolyabban sportolni, ne éheztesd magad attól csak tönkremegy az emésztőrendszered. Persze azért próbálj meg rendszeresen enni, és kerüld a kifejezetten egészségtelen ételeket.
Rengeteg infot találsz erről akár interneten is.
oh, és eszedbe se jusson semmiféle fogyókúrás csodaszert venni.
de utálom az ilyen f**szfejeket akik ilyet írnak hogy 175 centihez 56 kilónka kell lennie...... van neked fogalmad erről egyáltalán?
177 centi vagyok, voltam már 80 kiló is (akkor kezdtem el fogyózni) és akkor sem vltam dagadt disznó, de az tény, hogy a combom vastag volt eléggé, a felkraom is nagy volt és egy kis hasam is volt.. de nem voltam dagadt disznó aki kilóg az utcán az emberek közül... az nagyon nem itt kezdődik...
most 68 kiló körül vagyok, és szerintem ez is teljesen rendben van... 66 is voltam már, és semmi gond nincs ezzel a testsúllyal.. több pasinak jön be ez, mint az 50 kilós diéta mániás csajok :) (nyilván nem arra gondolok, aki nem tud hízni pedig akarna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!