Anya miért akar ennyire "óvni" tőle? Hogy jöjjek rá?
7 hónapja együtt vagyok a barátommal,anya csak 1 hónapja tudja.
Azt mondja,hogy szerinte nem hozzám való.Igaz,hogy totál ellentétei vagyunk egymásnak.Ő és a családja nagyon jól élnek,ezért mindenből a legjobbat akarja,emiatt elég válogatós és néha elviselhetetlen.
Ő átgondol mindent,mindennel tisztában van,bármiben tud segíteni.Rengeteget jár külföldre,több nyelven beszél és mindenki odavan érte.Egész éjszaka bulizhat,másnap mégse látszik rajta semmi.
Ráadásul a külseje is tökéletesnek mondható,van stílusa is,úgyhogy jópár lánnyal volt már együtt...
Én meg mindenben az ellentéte vagyok.Egyszerre általában 1000 dolgon gondolkozom,semmi nem köt le 10 percnél tovább és a táncon és a csajos dolgokon nem túl sok minden érdekel.
De mégis együtt vagyunk annak ellenére,hogy folyton veszekszem vele.Ő az egyetlen,aki tudja kezelni a hisztijeimet,nem vágja a fejemhez,hogy "én megmondtam",ha neki van igaza valamiben (pedig ez elég gyakran van így) és nagyon szeretem,bármikor számíthatok rá,mindenben.
De anya mintha az egész kapcsolat ellen lenne,vagy nem is tudom.Nem tilt,mert tudja,hogy annak nálam semmi értelme,de ahogy viselkedik meg minden.Nekem ő az első barátom és nem akarom,hogy ez legyen.
L16
Az a baj csillagbogár,hogy az ilyen pasi,aki "jópár lánnyal volt már együtt",18 évesen nem fog leállni.Ugyan úgy gyűjti a trófeákat,aztán majd valamikor 25-30 éves kora körül lecsillapodik.
Nem akarok vészmadár lenni,de ne éld bele magad a dologba,és ne csodálkozz,ha megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!