Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácról szinte sugárzik, h nem akar semmit szex után. Hogy jöjjek ebből jól ki?
szóval illedelemből néha rám ír valamit, hogy ne érezzem magam kihasználva, vagy akármi. (nem volt korai a szex amúgy)
próbálnék emelt fővel távozni, de hogyan?
ha egyszerűen nem reagálok semmit, annyiból csak azt látja, hogy hál isten leléptem.
pl. rám ír: milyen a napod?
(ami amúgy nem érdekli, csak ugye előtte írtam valamit és illedelemből írt rá vmit)
távkapcsolat amúgy, jelzem
szóval hogy vessek véget ezeknek a tiszteletköröknek, hogy valahol megmaradjon a méltóságom?
és ha ennyit reagál erre: "ha te így gondolod, rendben." (mert hát ő ilyen)
az olyan öngól lenne, nem?
Azt hittem lekoptatni akartad, mielőtt ő koptat le téged.
Mivel már megdugott, és azóta nem igazán foglalkozik veled, kb. az egyetlen amiben te tudsz a kezdeményező fél lenni az a végleges lezárás.
"Szia, kedves tőled, hogy érdeklődsz, de mindketten tudjuk, hogy ebből nem lesz már semmi, szóval igazán nem kellene ezzel fáradnod."
és ha visszakérdez: "Miből?"
az kicsit alázó lenne, nem?
Én azt honnan tudjam, hogy ti most hogy álltok egymással???
Meg azt is jó lenne, ha elmondanád, hogy mit szeretnél ettől a sráctól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!