Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srácról szinte sugárzik, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácról szinte sugárzik, h nem akar semmit szex után. Hogy jöjjek ebből jól ki?

Figyelt kérdés

szóval illedelemből néha rám ír valamit, hogy ne érezzem magam kihasználva, vagy akármi. (nem volt korai a szex amúgy)

próbálnék emelt fővel távozni, de hogyan?

ha egyszerűen nem reagálok semmit, annyiból csak azt látja, hogy hál isten leléptem.

2013. jan. 3. 21:20
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

komolyan a nagy bátorításodra nyitottam meg :)

szóval szimplán figyelmen kívül hagyta amit írtam, folytatott egy előző bagatell témát, amire válaszoltam egy ugyanolyan bagatell dolgot.

ördögi kör fenntartva :(

2013. jan. 4. 23:04
 22/47 anonim ***** válasza:
Ha jönne a jótündér, és bármit kívánhatnál ezzel a sráccal kapcsolatban, akkor mi lenen az?
2013. jan. 4. 23:07
 23/47 A kérdező kommentje:

most meg hogy egy kicsit ráírtam vicceset, meg Rólunk beszélve, meg arról a napról, szóval visszaírt, hogy nagyon tetszem neki, megismételné, ha rám gondol, már akkor akar engem.

a jótündértől azt kívánnám, hogy megtudjam erről a srácról azt, hogy nyitott e felém komolyra, vagy be vagyok e kategorizálva nála. vagy befolyásolható e. tehát csak annyit, hogy lássak tisztán. de szerintem amúgy ő sem lát tisztán velem kapcsolatban, de szerintem tudja hogy nyitott vagyok felé, csak azt nem, hogy esetleg mások felé is, vagy lehet ez nem is érdekli. Még. vagy később sem fogja.

szívesen össze jönnék vele, de amúgy azt nem tudom, hogy összeillenénk e és jó lenne e egyáltalán. szóval így azt sem tudom konkrétan, hogy valóban össze kellene e nekünk jönni. mindent össze vetve nem ismerjük egymást eléggé, amin nehezít az, hogy ő igen hidegnek tűnik mindemellett.

2013. jan. 5. 14:35
 24/47 A kérdező kommentje:
most jeleztem neki, h bizonytalan vagyok vele kapcs-ban, ami neki köszönhető
2013. jan. 5. 16:32
 25/47 A kérdező kommentje:

visszaírt, h mindig az eszében vagyok, szerinte ez jelent valamit.

most nem tudom h nem e megint manipulál csak.

ügyesen csinál mindent, szó se róla.

2013. jan. 5. 16:55
 26/47 A kérdező kommentje:
ja és ezt a mondatát az elején is hallottam már tőle
2013. jan. 5. 20:22
 27/47 anonim ***** válasza:

Te ezt annyira túlkombinálod, hogy már teljesen elveszel a káoszban.

Próbálhatnál őszinte lenni vele.

2013. jan. 5. 22:12
 28/47 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy legyek őszinte, ha magammal sem vagyok tisztában.

ha olyanokat kérdeznék tőle, hogy akarnál tőlem komolyabbat, vagy hasonló, vissza dobná a kérdést és nem tudnék mit válaszolni, tekintve a körülményeket (alig találkozunk, stb)mégis hogy akarhatnék így komolyabbat? hogy magyaráznám meg neki? azt sem értette amúgy miért feküdtem le vele. kérdezte is. annyit mondtam rá, csak eszembe jutottál, nem tudom hogy. erre sem tudtam tehát mit válaszoljak. a semmiért?

lehet túl bonyolítom, igen. de hogyan lenne ez egyszerű?

2013. jan. 6. 14:33
 29/47 anonim ***** válasza:

Bocs, de te totál reménytelen vagy. A srácot a jelek szerint érdekelnéd, de , de neked valami nagyon összegubancolódott a fejedben.

Ha ennyire döntésképtelen vagy, dobj fel egy pénzérmét.

Ha fej megírod neki, hogy sokat gondolsz rá, és szeretnél vele többet találkozni, ha írás, akkor meg írsz valami olyasmit, hogy össze vagy zavarodva, és mivel vele sem tudod, hogy hányadán álltok, inkább felejtsétek el egymást.

2013. jan. 6. 14:57
 30/47 A kérdező kommentje:
megkérdeztem tőle, hogy ő tudja e, h mit akar tőlem, vagy nem tudja, vagy azt tudja e, hogy akar e vmit, vagy nem.
2013. jan. 6. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!