Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srácról szinte sugárzik, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácról szinte sugárzik, h nem akar semmit szex után. Hogy jöjjek ebből jól ki?

Figyelt kérdés

szóval illedelemből néha rám ír valamit, hogy ne érezzem magam kihasználva, vagy akármi. (nem volt korai a szex amúgy)

próbálnék emelt fővel távozni, de hogyan?

ha egyszerűen nem reagálok semmit, annyiból csak azt látja, hogy hál isten leléptem.

2013. jan. 3. 21:20
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd a francba, és szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2013. jan. 6. 23:55
 42/47 A kérdező kommentje:

nah újabban érzelmi síkon beszélgetek vele.

örülnék, ha látnálak, nem tom te hogy vagy ezzel, habár lehet te nem úgy mint én, mert ha úgy lennél, arról biztos tennél, hogy tudjam.

persze mindezt normálisan kifejtve.

várom válaszát.

2013. jan. 9. 19:00
 43/47 anonim ***** válasza:
És erre ő mit mondott?
2013. jan. 9. 19:21
 44/47 A kérdező kommentje:
még nem reagálta le, mert épp chatel...
2013. jan. 9. 19:34
 45/47 anonim ***** válasza:
Majd szólj, ha válaszolt.
2013. jan. 9. 19:42
 46/47 A kérdező kommentje:
ok
2013. jan. 9. 20:16
 47/47 A kérdező kommentje:

azt írta, hogy ő is szeretne velem találkozni és nem mosoly, hanem kacsintós smile a végén...;)

ami utalhat egy numerára is...

és vissza kérdezett, amit sokszor tesz, ismerkedem e másokkal, mit csinálok egy nap, stb stb a szokásos kérdései.

szóval még mindig ott vagyok ahol a part szakad.

a sejtéseimnél.

2013. jan. 10. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!