Anya miért akar ennyire "óvni" tőle? Hogy jöjjek rá?
7 hónapja együtt vagyok a barátommal,anya csak 1 hónapja tudja.
Azt mondja,hogy szerinte nem hozzám való.Igaz,hogy totál ellentétei vagyunk egymásnak.Ő és a családja nagyon jól élnek,ezért mindenből a legjobbat akarja,emiatt elég válogatós és néha elviselhetetlen.
Ő átgondol mindent,mindennel tisztában van,bármiben tud segíteni.Rengeteget jár külföldre,több nyelven beszél és mindenki odavan érte.Egész éjszaka bulizhat,másnap mégse látszik rajta semmi.
Ráadásul a külseje is tökéletesnek mondható,van stílusa is,úgyhogy jópár lánnyal volt már együtt...
Én meg mindenben az ellentéte vagyok.Egyszerre általában 1000 dolgon gondolkozom,semmi nem köt le 10 percnél tovább és a táncon és a csajos dolgokon nem túl sok minden érdekel.
De mégis együtt vagyunk annak ellenére,hogy folyton veszekszem vele.Ő az egyetlen,aki tudja kezelni a hisztijeimet,nem vágja a fejemhez,hogy "én megmondtam",ha neki van igaza valamiben (pedig ez elég gyakran van így) és nagyon szeretem,bármikor számíthatok rá,mindenben.
De anya mintha az egész kapcsolat ellen lenne,vagy nem is tudom.Nem tilt,mert tudja,hogy annak nálam semmi értelme,de ahogy viselkedik meg minden.Nekem ő az első barátom és nem akarom,hogy ez legyen.
L16
Válogatós, elviselhetetlen? Úrifiú?
Gazdag? Meló nem fontos....
Mindenki odavan érte? Te csak egy strigula.
Egész éjjel bulizhat, másnap nem látszik? Alkoholisták bevezető útja. Aki ritkán iszik, az másnapos.....
Jó pár lánnyal volt...szóval a farka vezérli.
Hát... elgondolkoznék Anyád véleményén.
."általában 1000 dolgon gondolkozom,semmi nem köt le 10 percnél tovább és a táncon és a csajos dolgokon nem túl sok minden érdekel."
Kapd össze magad! Ebből nem sok jó lesz: tessék valamivel, amit szeretsz elmélyülten foglalkozni. Irodalom, zenélés, ének, festés, rajz, kézművesség.
Anyukád is inkább ezzel törődjön.
Ha csak egy strigula lennék neki,akkor nem hiszem,hogy eddig velem maradt volna.
Nem alkoholista,egyszerűen csak megvan kevés alvással és bírja az alkoholt is.
Az,hogy előttem hány lánnyal volt,szerintem annyira nem fontos.Nem csalt meg velük,szóval most miért hisztizzek azon,hogy kikkel volt együtt?
Attól,mert kihasználta azt,hogy jól néz ki,még nem lesz rossz ember.
18:28
De semmivel nem szeretek foglalkozni a táncon,a bulizáson és a barátomon kívül.Mármint,jó jegyeim vannak a suliba,de a kötelező dolgokon kívül nem járok szakkörökre,mert elunom bent az életemet.Van nyelvvizsgám is (máig nem tudom,hogy sikerült összehoznom),úgyhogy annyira nem elveszett a jövőm.
Úr Isten,de hatalmasat fogsz csalódni.
Hány éves a barátod?(A leírtak alapján huszonéves lehet).
Anyukádnak igaza van,félt,mert tudja,mi a jövője az ilyen kapcsolatoknak.De valamilyen szinten,meg engednie is kell,mert az első nagy csalódás,és az első igazi,nagy pofon szinte mindenkinek elkerülhetetlen.
Hiába mondana bárki bármit,úgysem hallgatnál senkire.Majd csalódsz 1 nagyot,kisírod magad és legközelebb már okosabb leszel,és tisztán látsz majd(és hallgatsz majd anyukádra :) )
"De semmivel nem szeretek foglalkozni a táncon,a bulizáson és a barátomon kívül."
"Van nyelvvizsgám is (máig nem tudom,hogy sikerült összehoznom),úgyhogy annyira nem elveszett a jövőm."
16 évesen lehetne több eszed is. Na nem baj, a fiú majd otthagy, adok még nektek körübelül 2-3 hónapot. Sajnálom anyádat, ő csak óvni akar téged, de egyébként meg nincs teljesen igaza, ugyanis ezzel a csávóval tökéletes párt alkottok. Legalábbis ami az alulbútorozott gondolkodást illeti. Ja igen, és szerintem ásd el magadat jó mélyre. :)
18 éves.
Miért kell azzal jönni,hogy "úgyis hamarosan szakítunk"?
Egyáltalán nem ismertek minket...Persze,tudom,hogy nem valószínű,hogy örökké együtt leszünk,de most szeretjük egymást és nem gondolkozunk a szakításon.
"úgyhogy jópár lánnyal volt már együtt."
Mennyi az annyi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!