Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat várnék hogy jöjjek vele össze ha meg se akar ismerni a csaj? (lent részletesebben)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nagyson tetszik egy csaj és rá is jött hogy nekem bejön de a barátnőit küldte hogy kopjak le róla mert nem jövök be neki de nekem nagyon is tetszik még ha nem is akar hallani rólam én járni szeretnék vele így az a kérdés hogy és mint teremtsek vele kapcsolatot hogy felfigyeljen és ne hajtson el hanem barátság után valami komolyabb kapcsolat legyen vele ? válaszaitokat előre köszi (értelmes válaszokat kérnék )2010. máj. 19. 18:39
1/12 anonim válasza:
ha tovább erőlteted a csajjal való kapcsolatot nagyon súlyosan pofára fogsz esni, megmondta a csaj hogy hagyd békén, ne zaklasd, vágod???
3/12 A kérdező kommentje:
de nem is ismer :S vágom az első kommentelőt h mit mond de ha ismerne lehet h más helyzet lenne mert annyira nem is pasizós ...
2010. máj. 19. 18:49
4/12 anonim válasza:
ilyeneket békén kell hagyni.. majd észreveszi miről csúszott le.
5/12 anonim válasza:
hallod, nem lehet hogy te k*varonda vagy?
6/12 anonim válasza:
már úgy nem bántásból, csak tájékozódás képpen... ^^
7/12 A kérdező kommentje:
lehet h te az vagy de én nem :) lehet h lecsúszott de nekem akk is ő van és nagyon kell vmi fortélyt h vhogy megakarjon ismerni v közeledjen nem tudsz mondani ?:)köszi a válaszodat
2010. máj. 19. 18:55
8/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok az :D 6 évig judoztam arc fej haj rendben van öltözködés is tehát baj nincs
2010. máj. 19. 18:57
9/12 A kérdező kommentje:
judora visszatérve tehát izom az van úgy mondom akk nem épp érthetően fejeztem ki magamat
2010. máj. 19. 18:58
10/12 anonim válasza:
És még szerény is vagy,mi?xD
Talán nem tetszik neki,hogy egoista állat vagy.
Amúgy csak gondolj bele:amikor meglátsz egy lányt az összképet nézed,ha az nem jó,nem valószínű,hogy ráhajtasz.Na,hát lehet,hogy a csaj gondolkodik így rólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!