Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális az, ha...

Szerintetek normális az, ha egy apa egy kádban fürdik a 4-5 éves kislányával?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben hallottam egy ilyen esetről. Engem valahogy viszolyogtat a gondolat, de egy barátom szerint, akivel beszélgettem erről, ez teljesen normális.

Ti mit gondoltok?

2013. szept. 25. 16:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
A 29-es lánynak üzenem, hogy ez elég gyakori. Nem tudom hol élt eddig ha még nem látott ilyet. Pedig rengeteg filmben is van hogy az anya szájon csókolja a gyerekét, és nem csak a csecsemőket. A mi családunkban sem volt szokás, de azért az hogy majdnem elájultál, kicsit túlzásnak érzem. Az apának egyébként a nyelves csók jár, nem kell összetéveszteni egy szájra puszit és egy nyelves csókot..
2013. szept. 26. 14:52
 32/33 anonim válasza:
Nyilván attól függ hogy. Én is fürödtem apukámmal(mondjuk én mindig vele voltam amikor itthon volt, mert külföldön dolgozik), még anyámmal is, annyi idősen és én is egy értelmes, tisztességes, becsületes, teljes értékű embernek érzem magam. VISZONT! Vannak abnormális emberek (sajnos) én nem rég bukkantam a beszeljrola.hu -ra és igazán megrázó dolgokat lehet olvasni. :(
2014. jún. 8. 02:00
 33/33 anonim válasza:
Nem értem hogy miért lenne baj az ha az apa együtt fürdik a gyermekével nekem egy 6 éves lányom van és elég gyakran szokott az apjával fürödni
2022. jan. 15. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!