Szerintetek normalis anya az ilyen?
kicsit furi anyud...
DE
nekem jobb:
-simán leüvölt azért ha hozzászólok egy fiúhoz mert hogy ne pasizzak, tehát ne pasizzak, DE azért veszi nekem a tangákat...
-lekiabál azért ha fél órán keresztül lustálkodok egy kicsit merthogy takarítanom kell, ezt akközben miközzben fekszik természetesen...
-ha azt mondom fáradt vagyok azt mondja: nálam biztos jobban nem...
STB.
(hétköznap dolgozik napi 8 óra ülőmunkát... )
Mindegy, hogy mit írtál, de az, hogy anyukádat lehetséges nem normálisnak gondolod, nálam kiveri a biztosítékot.
Bocs.
az en anyukam is ilyen volt. mikor kezdtem szörösödni nem ertette miert akarok ra valamit. akkor meg csak azt kertem, hogy vegyen egy kremet nekem, mert zavarhogy szörös a labam meg a honaljam. a hajmosassal is cseszegetett, minek ennyit, miert kell ennyit pazarolni.
de vegülis igy felnött fejjel azt gondolom, hogy az en anyukam ugye nagyon sajnalja magara a penzt es sosem költ ilyesmikre. volt hogy az en otthonhagyott borotvamat fogta be, ami eleg undi, de en akkor is szeretem meg tisztelem az anyut, de ö annyira nem ad magara. csinos meg minden, de sajnalja a penzt a kencekre, a kozmetikumokra. mikor eljöttek hozzank, hanyattesett a fürdö lattan, ami tele volt a markas cuccaimmal. (nem fellengzesböl de kisporolom mindig a minösegi dolgokat, beosztom öket ilyesmi) szoval nem lehet h anyudnal is valami hasonlo van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!