Szerintetek normális az, ha egy apa egy kádban fürdik a 4-5 éves kislányával?
Az ismeretségi körömben hallottam egy ilyen esetről. Engem valahogy viszolyogtat a gondolat, de egy barátom szerint, akivel beszélgettem erről, ez teljesen normális.
Ti mit gondoltok?
Szerintem ezzel nincsen semmi baj. Én is fürödtem apuval, anyuval is 3-4 éves koromig, sőt aztán az öcsémmel nagyon sokáig...bár ez már más tészta.
De tudok még egy példát mondani, hisz a barátnőm az apukájával, majdnem 6 éves koráig együtt fürdött! Emlékszem mindig mondta, hogy mennyire tetszett neki, mert mindig játszódtak !
Azóta eltelt egy pár év, én is és Ő is egészséges felnőttek lettünk, akik jó kapcsolatot ápolnak az apukájukkal. :)
Köszönöm, hogy átgondoltad.
Mint már mondtam, nálunk nem volt ez szokás, éppen ezért akár rosszat is beleláthattam a szituációba. A medencében fürdés pedg egészen más, hadd ne kezdjem el taglalni, hogy miért, mert a végén még az "aberráltságom" bizonyítékát fogod látni ebben is. Nem volt semmi támadó szándékom, mikor a kérdést feltettem, nem akartam sértegetni vagy kritizálni azokat, akiknél ez így volt, éppen ellenkezőleg, érdekelt, hogy tényleg elfogadott dolog-e ez, hogy a továbbiakban ne gondoljak rosszat az ilyesmiről, ha nincs rá alapom. Mivel jópáran azt válaszolták, hogy okés a dolog, úgy tűnik, nincs. De ettől neked még semmi jogod nincs ahhoz, hogy agresszívan nekem támadj, és leaberráltazz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!