Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális az, ha...

Szerintetek normális az, ha egy apa egy kádban fürdik a 4-5 éves kislányával?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben hallottam egy ilyen esetről. Engem valahogy viszolyogtat a gondolat, de egy barátom szerint, akivel beszélgettem erről, ez teljesen normális.

Ti mit gondoltok?

2013. szept. 25. 16:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én kicsi voltam apukám is fürdött velem néha, alsógatyában :D
2013. szept. 25. 17:34
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel nincsen semmi baj. Én is fürödtem apuval, anyuval is 3-4 éves koromig, sőt aztán az öcsémmel nagyon sokáig...bár ez már más tészta.

De tudok még egy példát mondani, hisz a barátnőm az apukájával, majdnem 6 éves koráig együtt fürdött! Emlékszem mindig mondta, hogy mennyire tetszett neki, mert mindig játszódtak !

Azóta eltelt egy pár év, én is és Ő is egészséges felnőttek lettünk, akik jó kapcsolatot ápolnak az apukájukkal. :)

2013. szept. 25. 17:37
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Rendesen átgondoltam kérlek. Mondd már el, hogy mi furcsát látsz az együtt fürdésben???
2013. szept. 25. 17:41
 14/33 anonim ***** válasza:
56%
Vagy kérdezem úgy, te egy medencében sem vagy hajlandó a gyerekeddel tartózkodni? Mi a különbség?
2013. szept. 25. 17:42
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
Amíg a kislányt nem zavarja addig ezzel nincs semmi gond!
2013. szept. 25. 17:44
 16/33 anonim ***** válasza:
49%
Úgy látom,akivel a szülei együtt fürödtek annak ez tök természetes.Mi ezt nem csináltuk.Anyu se,meg apu se még csak át sem öltöztek előttünk soha.Mi is a tesómmal max.kisiskolás korunkig öltöztünk előttük,ha úgy alakult.nem lettünk frigid,gátlásos nők egyáltalán.Nekünk ez így természetes.
2013. szept. 25. 17:57
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy átgondoltad.

Mint már mondtam, nálunk nem volt ez szokás, éppen ezért akár rosszat is beleláthattam a szituációba. A medencében fürdés pedg egészen más, hadd ne kezdjem el taglalni, hogy miért, mert a végén még az "aberráltságom" bizonyítékát fogod látni ebben is. Nem volt semmi támadó szándékom, mikor a kérdést feltettem, nem akartam sértegetni vagy kritizálni azokat, akiknél ez így volt, éppen ellenkezőleg, érdekelt, hogy tényleg elfogadott dolog-e ez, hogy a továbbiakban ne gondoljak rosszat az ilyesmiről, ha nincs rá alapom. Mivel jópáran azt válaszolták, hogy okés a dolog, úgy tűnik, nincs. De ettől neked még semmi jogod nincs ahhoz, hogy agresszívan nekem támadj, és leaberráltazz.

2013. szept. 25. 17:57
 18/33 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat, hasznosak voltak számomra. :)
2013. szept. 25. 17:58
 19/33 anonim ***** válasza:
56%
".... nálunk nem volt ez szokás, éppen ezért akár rosszat is beleláthattam a szituációba." No ez az amiröl le kellene szoknod szerintem. Ami nem az általad megszokott, abba belelátni. Természetesen a rosszat, az üldözendöt, a megvetendöt. Tényleg nagyon közel van a betegeshez (Akár sértönek véled, akár nem.)
2013. szept. 25. 18:15
 20/33 anonim ***** válasza:
65%
Pontosan ezért vagy ilyen, mert a szüleid is rosszat láttak bele, ezért nem csinálták! Ne mondd már, hogy ez a normális...
2013. szept. 25. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!