Szerintetek normális az, ha egy apa egy kádban fürdik a 4-5 éves kislányával?
Az ismeretségi körömben hallottam egy ilyen esetről. Engem valahogy viszolyogtat a gondolat, de egy barátom szerint, akivel beszélgettem erről, ez teljesen normális.
Ti mit gondoltok?
"Pl annak akik szerint normalis. En személy szerint soha életemben nem fürödtem együtt a gyerekemmel es nem is fogok, pedig no vagyok, o meg kislány
Ezt ugyesen elutottem, ugyanis az lett volna, hogy VANNAK, AKIK SZERINT NORMALIS.
Nem akartam vele senkit megserteni, nem azt akartam vele mondani, hogy szerintem nem normalis az, aki egyutt furdik a gyerekevel. En nem teszem, sose tettem, nem is fogom. Hogy a masik mit csinal, az az o dolga, egyreszt ettol meg nem hulye vagy aberralt valaki, masreszt meg nem az en dolgom.. Ezt akartam mondani, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg. Bocsi.
23-as, az utolsó hsz a 19-esnek ment.
24-es: jaj, ne legyél már álszent. A világ nem tökéletes, és sok gusztustalan, beteg ember van. Ezek szerint a szociológusok, pszichológusok, rendőrnyomozók mind aberrált állatok, mert tömeggyilkosokkal, erőszaktevőkkel, pedofilokkal, stb. foglalkozó kérdésekkel foglalkoznak (legyenek azok akár határeseti kérdések is)? Ha azt gondolod, hogy mindig, minden esetben a legjobbra és a legszebbre kell gondolni, akkor te még életedben nem láttál híradót. A valóságról pedig pláne fogalmad sincs.
Részemről befejeztem a vitát.
Szerintem sok embert itt az zavar, hogy itt az oldalon az apák rendszeresen mindenféle beteg embernek vannak nézve, ok nélkül is akár. Nyilván vannak beteg apák, de ugyan úgy anyák is, csak sokan erről elfeledkeznek és rögtön valami perverz dolgot sejtenek, ha egy apa közel áll a gyerekeihez.
Egy ismerősömet és a hátom testvérét az apjuk nevelte fel, mert a drága anyukájuk csak úgy lelépett, mikor a legkisebb fiú még csecsemő volt. Na az a férfi is kapott pletykákat meg megjegyzéseket, pedig a saját szememmel láttam, hogy egy tüneményes ember, négy baromi intelligens, jól nevelt gyerekkel, akikre egy rossz szót nem lehet mondani.
Kinek mi fér bele az értékrendjébe. Számomra nem normális. De amin még durvább, hogy tegnap a buszon utazott egy család: férj-feleség-egy kb 3 éves és egy 6 éves kislány. Hamar kiderült hogy az anyuka előbb le fog szállni mint a többiek. Szájra puszit adott a gyerekeknek!!! Ha nem látom nem hiszem el. Még a 3 évesnek is tudni kéne hogy a száj az apáé, arcra adunk puszit. Ez a nő direkt és egyből a szájukat puszilta meg. Már ha véletlenül kisgyereknél a szájra megy, de ez nem az volt.
l22
27-es: én kifejezetten értékelem, ha valaki jó apa, és törődik a gyerekeivel. Mi több, én is ilyen férjet szeretnék, ha egyszer arra kerül a sor. :) Nem is akartam általánosítani, csak az én életemből kimaradt, hogy ilyen van, ezért volt elsőre szokatlan, furcsa.
28-as: nem, nincs gyerekem, és 30 éves koromig nem is szeretnék, mert nem érzem hozzá magam elég felkészültnek egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!