Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Anyukám és apukám elváltak és anyának van egy új barátja. Mindenhova elutaznak ( pl.: Tokio, New York, Bali, London, Róma, Párizs..stb) persze csak luxus helyekre mindenből a legdrágábbat pl.: Hilton meg ilyenek. Engem kb 2 helyre vittek.: Törökbe meg New Yorkba egyszer, de akkor is azért mert apukám is elutazott és nem tudtak hova " passzolni ". Sehova nem visznek és azt mondják elrontom a nyaralásukat (?). A barátnőimet mindenhova viszik a szüleik és amikor elmondom nekik el sem akarják hinni, hogy ilyen anyám van. És ha haza jönnek anyámék mindig valami méreg drága ajándékkal próbál kiengesztelni.. Szerintetek ez normális?

2013. szept. 24. 15:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
13/L
2013. szept. 24. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
szerintem ez inkább kamu.
2013. szept. 24. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Tehát ennyire hihetetlen a sztori... Tök jó... Pedig ezt csinálja és nem kamu!!
2013. szept. 24. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez gusztustalan. Ha nem is mindenhova, de sokkal több helyre el kéne téged vinni, hiszen a lánya vagy. Anyád a hibás ebben, de gondolom a pénzzel nem akar szembe szállni miattad.
2013. szept. 24. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem normális, te mint a lánya kolonc lennél, mert nem tud a pasival enyelegni nyugodtan? Hát ez gáz, ok, hogy lenne egy nyaralás kettesben, de szinte az összes?
2013. szept. 24. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a pasi nem akarja, hogy menj. Pasi előtt is ilyen volt Anyud? VAgy a pasi változtatta meg?
2013. szept. 24. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Ismerős... Nekem apám csinálta ezt. Elvitt mindig mindenhová, ami azt jelenti, hogy minden nyáron mentünk Olaszországba egy hétre. Ez volt több éven át, imádtam. Aztán én lettem 14 éves, neki meg egy 18 éves barátnője (...) és onnantól nem vitt sehová. Az új mostohaanyuci miatt gondolom.
2013. szept. 24. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Ha az anyukád barátja fizeti, akkor normális, elvégre te neki nem vagy senkije.
2013. szept. 24. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
#7 Komolyan 18 éves?Ez szörnyű....
2013. szept. 24. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy nincs is annál jobb, mint egy szállodai szobában hangosan dugni, hogy a szomszédban mindenki hallja. De ha a gyerek is a közelben van, az gáz, szóval ezért nem visznek.
2013. szept. 24. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!