Szerintetek ez normális?
Egyébként tényleg nem normális, hogy nem visznek. Anyukád biztos most éli meg a második fiatalságát az új csávóval...
Pedig várhatnának még néhány évet, akkor már te nem akarsz majd szülőkkel utazni, csak barátokkal.
Az én 23 évem alatt eddig egyszer voltunk Erdélyben, egyszer Olaszországban, egyszer Franciaországban egyszer pedig Görögországban. Nem vagyunk gazdagok, de anya nagyon sokat spórolt ezekre az utakra. Neki is "új" párja van, szüleim elváltak, mikor 7 éves voltam, a mostani férjével tizenxéve vannak együtt. Csak arra akartam kilyukadni, hogy engem is vittek magukkal, nem volt ebből probléma.
Valaki írta, hogyha majd idősebb lesz a kérdező, nem akar majd velük menni. Hát, nem tudom, ha nekem lenne lehetőségem eljutni Tokioba vagy Balira, nem nézném hány éves vagyok, vagy hogy anyámmal megyek-e :D
Ez az "elrontom a nyaralásukat" szöveg kitől jött?Anyud vagy párja?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!