Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Anyukám és apukám elváltak és anyának van egy új barátja. Mindenhova elutaznak ( pl.: Tokio, New York, Bali, London, Róma, Párizs..stb) persze csak luxus helyekre mindenből a legdrágábbat pl.: Hilton meg ilyenek. Engem kb 2 helyre vittek.: Törökbe meg New Yorkba egyszer, de akkor is azért mert apukám is elutazott és nem tudtak hova " passzolni ". Sehova nem visznek és azt mondják elrontom a nyaralásukat (?). A barátnőimet mindenhova viszik a szüleik és amikor elmondom nekik el sem akarják hinni, hogy ilyen anyám van. És ha haza jönnek anyámék mindig valami méreg drága ajándékkal próbál kiengesztelni.. Szerintetek ez normális?

2013. szept. 24. 15:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kösz...
2013. szept. 24. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg nem normális, hogy nem visznek. Anyukád biztos most éli meg a második fiatalságát az új csávóval...

Pedig várhatnának még néhány évet, akkor már te nem akarsz majd szülőkkel utazni, csak barátokkal.

2013. szept. 24. 18:51
 13/13 Frigg ***** válasza:

Az én 23 évem alatt eddig egyszer voltunk Erdélyben, egyszer Olaszországban, egyszer Franciaországban egyszer pedig Görögországban. Nem vagyunk gazdagok, de anya nagyon sokat spórolt ezekre az utakra. Neki is "új" párja van, szüleim elváltak, mikor 7 éves voltam, a mostani férjével tizenxéve vannak együtt. Csak arra akartam kilyukadni, hogy engem is vittek magukkal, nem volt ebből probléma.

Valaki írta, hogyha majd idősebb lesz a kérdező, nem akar majd velük menni. Hát, nem tudom, ha nekem lenne lehetőségem eljutni Tokioba vagy Balira, nem nézném hány éves vagyok, vagy hogy anyámmal megyek-e :D

Ez az "elrontom a nyaralásukat" szöveg kitől jött?Anyud vagy párja?

23/N

2013. szept. 25. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!