Ti szerintetek normális?

Figyelt kérdés
anyám azt viselkedést produkálja, hogy állandoan arrol beszél, hogy magán iskolába kéne menem meg, hogy állandoan kiabál velem a semi miat és a mentőket rendőrőket akar rám hívni meg, hogy megkéne engem őlni.?

2013. szept. 10. 18:15
 1/6 anonim válasza:
szerintem bekattant vagy van vmi baja hívj hozzá orvost vagy rendőrt mert ebből nagyobb baj is lehet
2013. szept. 10. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:

A fiam sajnos beteg és 13 éves, aki írta a kommentet és rendszeresen veri a 6 éves húgát és engem is piszkál.

Mai sztory: hazaérek és ég az olaj a tűzhelyen, szoba szétpakolva, amire mondtam neki, hogy fiacskám nem kellene felgyújtani a lakást, erre amit az olajból kiszedett azt hozzám és a2éves húgához vágta úgy, hogy tiszta zsír lett az ágynemű is és haza hozott kb. 120 db egyforma papírt.

Tegnapi sztory: az egész asztalomat, az összes számlát és hivatalos papírt berakta egy zacskóba összekeverve mindennel, olyan szöveggel, hogy az asztal ezentúl az övé. Aztán erre amikor rászóltam a teli pakolt iszonyat nehéz táskát az orromhoz vágta.

Ehhez hozzáfűzőm, hogy meglátszik, hogy apa hiánya van, sajnos annak idején elkényeztettem.

Utál mindenkit, gyűjti a szemetet, veri a 6 éves húgát, stb...

2013. szept. 10. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:

A nyáron intézetbe akarták vinni a gyámügytől, ahová ma is be kellett mennem.

A húga fél tőle és sajnos én is nehezen bírom. Az apjának sem kell végleg, ráadásul hülyeséggel tömik plussz ott a fejét.

A nyáron a Vadasparki kórházba 5 nap után azt mondták, hogy nem tudnak segíteni, mert ez a gyerek nem beteg, hanem gonosz. (Ezt nem hagyom!!!)

A pszichológusa is még tavaly elzavarta, hogy hozzá többet ne járjon. Idén másikat fogok keresni neki.

Na tessék most hozzá szólni, amikor kicsit világosabb a kép!!!

2013. szept. 10. 18:40
 4/6 anonim válasza:
amikor rosszat csinál szerintem 1-2 pofont le kell neki vágni hogy tudja hogy ki az úr/asszony a háznál kihordja a nadrágot és ne szórakozon nyugodj meg 1 hónapig mindenért lekeversz neki 1-2 nyaklevest leáll mindenel
2013. szept. 10. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne sajnáld a gyerekedet, ő sem sajnál téged / titeket ... Sajnos meg kell mutatni neki, hogy ki a főnök a házban ...

Először pofozd meg, ha ilyent tesz, ragad meg a karját, és zárd be a szobájába ... Nagyon drasztikus, tudom, de ez lesz a legjobb ... Aztán amikor elkezd javulgatni, amikor még csinálja, de nem kell pofozgatni ... Akkor vonj meg egy-két dolgot tőle. Amint megjavul, helyre jön, le kell vele ülni beszélgetni, hogy mit miért nem szabad, mi lesz a következménye, stbstbstb ...

Arra gondolj bele, hogy neked van még két pici gyermeked! Ők is veszélyeztetve vannak, te is ... De nemár , hogy egy 13 éves kölyök ilyen terrorban tart egy felnőtt nőt :\ ..

2013. szept. 10. 22:34
 6/6 anonim válasza:
Talán meg kéne nevelni, nesze neked liberális gondolkodás!
2014. febr. 7. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!