Hogyan viseljem el anyukámat amíg még betegeskedik?
Anyukám 3 hete elkapott valami vírusos csodát (hányás, hasmenés, láz), majd mikor jobban lett kiment a kertbe ahol megázott és tüdőgyulladása lett. Elég rosszul van még most is. Mivel szomszédok vagyunk, így egyértelmű volt, hogy én ápolom. Arról viszont nem volt szó, hogy SEMMI nem lesz jó úgy ahogy csinálom, akkor amikor csinálom és amúgy is semmit nem csinálok jól és persze megkapom az "én csak ennyit érdemlek tőled, pedig mikor kicsi voltál én ápoltalak" kiselőadást.
Képtelen elfogadni, hogy nekem is csak 24 órából áll a napom és nem csak vele kellene foglalkoznom, hanem a családommal is és néha pihennem is kellene, mert én sem vagyok jól. Kezdek nagyon kiakadni és félek, hogy úgy beolvasok neki, hogy magam is megbánom.
Tudnátok valami tanácsot adni, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Amúgy sem egy egyszerű eset, de most ez a betegség még kiállhatatlanabbá tette.
Pont azért kérdezem, hogy mit tehetnék, mert a türelmem már nagyon fogyóban és félek, hogy kitörök mint egy vulkán, de azzal csak lehetőséget adnék neki az újabb mártírkodásra.
Ő elég ritkán beteg, de ha beleesik akkor az akár 2-3 hónapig is eltart amíg teljesen meggyógyul.
Nagyon ronda dolog azt felemlegetni egy gyereknek, hogy gondoskodtak róla és ezért elvárnak dolgokat!
Mondd meg neki, hogy szereted és igyekszel segíteni, de ha csesztet, elmész.
2-3 napig csak vigyél át kész főtt kaját,meg amit kell,takarits kicsit,és hagyd ott.
ezzel nem lesz semmi baja,csak lesz ideje elgondolkodni,ha nem fejezi be,akkor egy ápoló is ennyit fog csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!